Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Βατανιακός 0-1




Έχασε η Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον Βατανιακό Κατερίνης.

 Η νεοφώτιστη ομάδα πέτυχε το δεύτερο τρίποντο φέτος κόντρα στην τοπική Αναγέννηση με 1-0 χάρη σε γκολ του Λαζαρίδη στο 38'.




  ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

15΄ ο Γιαννούλης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Κραβαρίτη, το σουτ όμως που έκανε, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κραβαρίτης σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Κολαξίδης πήδηξε μόνος, η κεφαλιά που έκανε έσκασε μπροστά στην εστία των Γιαννιτσών και πέρασε άουτ. Δύο πολύ καλές ευκαιρίες για την ομάδα του Βατανιακού που πιέζει την Αναγέννηση.
18΄ο Αναστασίου μετά από σέντρα του Χαρμάνα έπιασε μονοκόματο σουτ, όμως η μπάλα πήγε απευθείας στην αγκαλιά του Κουδούνα.
27΄ ο Μοσχάκης έσπασε το τεχνικό οφσάιντ τη; άμυνας του Βατανιακού, αλλά ο Χαρμάνας από πλάγια και αριστερά έπιασε δυνατό σουτ που έφυγε άουτ.
38΄ ΓΚΟΟΟΛΛΛΛ από λάθος της άμυνας της Αναγέννησης, επωφελήθηκε ο Γιαννούλης που νικήθηκε στο τετατέτ από τον Κραβαρίτη, ο Γιαννούλης ξανασούταρε, την ασθενής απέκρουση του Κραβαρίτη επωφελήθηκε ο Λαζαρίδης που με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.
44΄ ο Κουρούπης με ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 40 μέτρα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Κουδούνα, ο πορτιέρο του Βατανιακού, έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση.
Ξεκίνησε το β΄μέρος.
46΄ Δύο αλλαγές για την Αναγέννηση, βγήκαν Χαρμάνας και Αναστασίου, μπήκαν Σιδηρόπουλος και Καράμπελας.
59΄ δυνατό σουτ από τον Ποτουρίδη απέκρουσε ο Κραβαρίτης σε κόρνερ.
64΄ ο Γιαπαντζής προσπάθησε με σουτ να κρεμάσει τον Κραβαρίτη που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
67΄ εκτέλεση κόρνερ με τον Μοσχάκη, ο Καράμπελας με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βατανιακού.
68΄αλλαγή για την Αναγέννηση στην θέση του Λαμπάκη πέρασε ο Στεργίδης.
73΄ δύο αλλαγές ο Βατανιακός στην θέση των Κωτσιόπουλο και Γιαπιτζή, πέρασαν οι Στούμπος και Μπουζούκης.
80΄ ο Στεργίδης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, από αριστερά βρέθηκε μόνος μετά από λάθος της άμυνας του Βατανιακού αλλά το χλιαρό σουτ πήγε στην αγκαλιά του Κουδούνα. 
87΄ με δέκα παίκτες αγωνίζονται της Αναγέννησης μετά από αποβολή του Στεργίδη.

Διαιτητής:Μπουρμασόπουλος(Λάρισα)
Α Βοηθός:Παπαδημητρίου(Λάρισα)
Β΄Βοηθός:Νταλούκας(Τρίκαλα)

Κίτρινες: Ιβανίδης 52΄, Μπαργκά 58΄. Σιδηρόπουλος 81΄, Μοσχάκης 85΄ -Ποτουρίδης 41΄, Γιαννούλης 83΄
Κόκκινες: Στεργίδης 87΄

Σχόλιο
Έσπασε το σερί των επιτυχιών της Αναγέννησης από την ομάδα του Βατανιακού, μετά από πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα της Κατερίνης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, μπήκε ψυχωμένα πίεσε και πήρε μια παλικαρίσια νίκη στην έδρα της Αναγέννησης με σκόρερ τον Λαζαρίδη στο 38΄. Η Αναγέννηση προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά η νευρικότητα και το όχι καθαρό μυαλό των παικτών της στην τελική προσπάθεια την στέρησαν την 6η συνεχόμενη θετική παρουσία. Είχε δοκάρι με τον Χαρμάνα στο 67΄.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Σταματίου): Κραβαρίτης, Χατζόγλου(46΄ Σιδηρόπουλος), Κουρούπης, Κάρταλ, Παλάσκας, Ιβανίδης, Μοσχάκης, Μπάρκα, Χαρμάνας, Αναστασίου(46΄ Καράμπελας), Λαμπάκης(68΄ Στεργίδης).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ(Παπαβασιλείου): Κουδούνας, Κολαξίδης, Γιαλαμίδης, Κωτσιόπουλος(73΄ Στούμπος), Λαγδάρης, Γιαπιτζής(73΄ Μπουζούκης), Κουλίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Φουλίδης.

matiespellas








Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου:

Αιγινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Βατανιακός 0-1

Πιερικός - Νίκη Βόλου 2-1

Κασσιόπη/Κέρκυρα - Ζάκυνθος 1-0

Τύρναβος - Καβάλα 4-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)