Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Μαίνεται ο "εμφύλιος" της Ν.Δ. στη Πέλλα

 


Τα διορισμένα μέλη αλλοίωσαν  το αποτέλεσμα στη ΝΟΔΕ
ΑΙΧΜΕΣ ΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ


Οι ασκοί του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξαν για τα καλά στην ΝέαΔημοκρατία του Νομού. Η  «συμβίωση» Πολιτικής Άνοιξης-  Ν.Δ. δείχνει να φτάνει στο τέλος της. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Νίκος Αργυρός , με δήλωσή του δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εδεσσαϊκή», αφήνει σαφέστατες αιχμές για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, σημειώνοντας με έμφαση ότι… είχε να ανταγωνιστεί με ολόκληρο το σύστημα.
 Ακριβώς για το ίδιο κατηγορούσε και η άλλη πλευρά τον ίδιο.
"Εύχομαι να ήταν η εκλογή αυτή η τελευταία που ψήφισαν διορισμένα και όχι εκλεγμένα μέλη της ΟΝΝΕΔ, που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα". Το ίδιο όμως είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά όταν αναδείχθηκε ο ίδιος πρόεδρος.

Ολόκληρη τη δήλωση του έχει ως εξής:

«Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΟΔΕ, ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν. Η επόμενη μέρα, προσωπικά θα με βρει και πάλι στις επάλξεις, με το δικαίωμα της κομματικής συνείδησης και της πολιτικής επιλογής.
Ως απερχόμενος πρόεδρος, θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΝΔ στο Νομό, με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία στη διάρκεια της θητείας μου. Την οποία θέτω πρώτα στη δική τους κρίση και μετά σε αυτή των στελεχών.
Η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση μου δίδαξε πολλά.
Κατ’ αρχήν, το γεγονός ότι είχα να ανταγωνιστώ με όλο το σύστημα, το οποίο ακόμα και τώρα υπερασπίζεται προσωπικές φιλοδοξίες και λιγότερο ιδεολογίες και πολιτικά πρόσωπα.

Εύχομαι να ήταν η εκλογή αυτή η τελευταία που ψήφισαν διορισμένα και όχι εκλεγμένα μέλη της ΟΝΝΕΔ, που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα.
Σε καμία περίπτωση τα παραπάνω δεν είναι αποτέλεσμα προσωπικής πικρίας. Είναι όμως γεγονότα που θέλουν να “φωτογραφίσουν” κάτι.
Εξάλλου, όλοι πρέπει να αντιληφθούμε, ότι στην πολιτική τα όποια πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι η αξία και η υστεροφημία που πρέπει να τα διακρίνει.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι μας θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι αυτός ο αγώνας που δίνουμε στην καθημερινότητά μας, πρέπει πρώτα απ’ όλα να εξυπηρετεί τους πολίτες και όχι τις θέσεις που κάποιοι ονειρεύτηκαν και ονειρεύονται ή τις κατέχουν.
Είμαι εδώ, για τον καθένα όπως πάντα, μέσα από επιλογές που καθορίζουν τη μελλοντική μου πορεία στον κομματικό χώρο και στην κοινωνία.
Δεν θα επιτρέψω όμως, κι γι’ αυτό θα δώσω τη μάχη, αυτός ο κομματικός χώρος να γίνει αντικείμενο που διαχωρίζει και δεν ενώνει τον κόσμο σ’ αυτές τις κρίσιμες για όλους μας στιγμές».

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛ.ΑΝΟΙΤΩΝ ΑΡΓΥΡΕ Η ΝΔ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σύστημα σε στήριξε Νικολάκη, αλλά δυστυχώς για σένα αυτό δεν ήταν αρκετό. Κράτησε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά σου και σταμάτησε τις.....γελοίες και διασπαστικές δηλώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)