Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ειρήνη …στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας



 



Σε κλίμα συναίνεσης , μέχρι …παρεξηγήσεως έγινε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας , το απόγευμα της Παρασκευής.
Η συνεδρίαση δεν θύμιζε τίποτα με τις τελευταίες συνεδριάσεις που ήταν θυελλώδης  και ιδίως τα περυσινά Χριστούγεννα.


Το θέμα για τα δέματα αγάπης τέθηκε προς συζήτηση μετά από σχετικό ερώτημα του Ν.Αποστολίδη. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι γίνεται διανομή στα πλαίσια του δυνατού , αλλά είναι ένα θέμα το οποίο ο Δήμος το διαχειρίζεται με την πρέπουσα διακριτικότητα σε συνεργασία με τους προέδρους αλλά κυρίως και με τους εργαζόμενους στο «βοήθεια στο σπίτι» που γνωρίζουν καλύτερα από όλους το συγκεκριμένο θέμα.
Για τον εορταστικό στολισμό ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης , είπε ότι χρησιμοποιήθηκε ότι υπήρχε λόγω οικονομικής στενότητας.
Έκανε ακόμα γνωστό ότι με δική του εντολή δεν εφοδιάστηκαν με πετρέλαιο το Δημαρχείο στην Αριδαία και το πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου , προκειμένου να υπάρχει επάρκεια για τα σχολεία. Τα άλλα κτίρι μπορούν και εξυπηρετούνται με κλιματισμό .

Ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας            Χρήστος Μπίνος ευχήθηκε «καλή επιτυχία στους υποψήφιους», έχοντας δξιά και αριστερά τους Χρήστο Χουρσόγλου και Πασχάλη Κόϊο  αλλά και μπροστά του τον Νίκο Αποστολίδη .

1 σχόλιο:

  1. Απλα όλοι ανύπαρκτοι και βέβαια δημοδίαιτοι άνθρωποι του 1000E......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)