Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής Και Κινδύνους Ατυχημάτων στα Γιαννιτσά




 

Ο Διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων, οι μαθητές και οι γονείς του 2ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών, θα θέλαμε να απευθύνουμε τα ποιό θερμά μας ευχαριστήρια στο στέλεχος της  Τροχαίας
Γιαννιτσών και υποδιοικητή της, Βελόπουλο Ιορδάνη - Υπαστυνόμο Α΄, για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και την παρουσία του στο χώρο του σχολείου μας, καθώς και για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση που πραγματοποίησε σε θέματα « Κυκλοφοριακής Αγωγής Και Κινδύνους Ατυχημάτων ».
Ιδιαίτερα να  ευχαριστήσουμε γιατί  - λόγω έλλειψης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο σχολείο μας – μας επισκέφθηκε– σε τρεiς διαφορετικές ημερομηνίες ( 26-12-2013, 29-12-2013 και 5-12-2013 ) – και μεμονωμένα αντίστοιχα στην Γ΄ Λυκείου, Β΄ Λυκείου και Α΄ Λυκείου, ανέπτυξε και παρουσίασε την εισήγησή του σε γλώσσα και δυνατότητα απλή και κατανοητή, σε τέτοιο βαθμό,  που το εκάστοτε ακροατήριό των 90 μαθητών και 8 καθηγητών μαγνητίστηκε για δύο περίπου διδακτικές ώρες.
Η συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ του κ. Βελόπουλου και των μαθητών, το πλήθος και το είδος των  ερωτήσεων και οι απαντήσεις που έλαβαν,  προσέφεραν στο σύνολο των 280 μαθητών μας  γνώσεις και αγωγή, που είναι καθήκον και υποχρέωση του ανοικτού δημόσιου σχολείου – πέραν των άλλων - να παράσχει στους μαθητές του.
Πιστεύουμε στο γεγονός της αναγκαιότητας πραγματοποίησης παρομοίων δράσεων υπό μορφή ημερίδων στους χώρους των σχολικών μονάδων.
Επιθυμούμε  δημόσια να απευθύνουμε ένα τεράστιo ευχαριστώ και ευχόμαστε να συνεχίσει την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στην κοινωνία του Δήμου Πέλλας, και όχι μόνο, με τον ίδιο ζήλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)