Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Γιάννης Σηφάκης:Η νέα χρονιά ας, φωτίσει τον Ανδρέα Κόγιο



 

Κε Κόγιο, το ύφος της απάντησης σου στην νηφάλια και με επιχειρήματα πολιτική θέση μου για αυτοδιαχείριση του ΧΥΤΑ σε χαρακτηρίζει...
Δεν συζητώ φυσικά για πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να είναι κύριο χαρακτηριστικό κάθε συνετού δημοκρατικού πολίτη που επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά εκπροσωπώντας τους συμπολίτες μας.

Πριν σχολιάσω επιγραμματικά τα αήθη που απρόκλητα αναφέρεις για το πρόσωπο μου σχολιάζω τα θέματα όσον αφορά τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας
 
Πρώτον, έχεις μείνει χρονικά τουλάχιστον ένα μήνα πίσω. Η καταγγελία της σύμβασης με τον εργολάβο της διαχείρισης του ΧΥΤΑ από τον Σύνδεσμο καθαριότητας έγινε πριν ένα περίπου μήνα. Ο εργολάβος έχει ήδη απομακρυνθεί. Η καταγγελία έγινε με νομικά επιχειρήματα προς το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών. Συνέχισε μόνος σου εσύ στην Αλμωπία να υπερασπίζεσαι ότι ο εργολάβος που έχει τεράστιες ευθύνες για την αυθαίρετη διακοπή εργασιών διαχείρισης του ΧΥΤΑ από τον Απρίλιο έπρεπε να εξακολουθεί να παραμένει. Ο Δήμος μετά από ολιγωρία πολλών μηνών τελικά έπραξε προς το συμφέρον των δημοτών του, της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.
Ο υπολειπόμενος χρόνος ζωής του κυττάρου σύμφωνα με τον Σύνδεσμο είναι περί τα δύο χρόνια. Και φυσικά η διαχείριση μετά θα συνεχιστεί στο δεύτερο κύτταρο. Άρα η διαχείριση του ΧΥΤΑ δεν βρίσκεται καθόλου στο τέλος της.
 Όσον αφορά τις αήθεις προσωπικές επιθέσεις προς το πρόσωπο μου μόνο επιγραμματικά σχολιάζω ( αν και κανονικά δεν αξίζουν σχολιασμό) :

1. Ναι, είμαι «επισκέπτης» 30 ετών στην Αλμωπία με τα παιδιά μου που γεννήθηκαν σε αυτό τον ευλογημένο από την φύση και τους ανθρώπους του τόπο, η επαγγελματική μου δραστηριοποίηση άρχισε εδώ, πρώτοι εδώ ξεκινήσαμε την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σʼ αυτό τον τόπο πανελλαδικά, έχουν απασχοληθεί στις εργασίες μας στην διάρκεια των χρόνων εκατοντάδες συμπολίτες μας της Αλμωπίας,. Με εθελοντική συμμετοχή μου σε πάνω από δέκα συλλόγους ( πολιτιστικούς, αθλητικούς, επαγγελματικούς κλπ) από υπεύθυνες θέσεις, με όποια κοινωνική προσφορά εκτιμηθεί από την κοινωνία ( που είναι ο κριτής όλων μας). Ο καθένας κρίνεται από την ζωή του, την δουλειά του, τις διαπροσωπικές του σχέσεις, την κοινωνική του προσφορά, την συμβολή του στον πολιτισμό (με την ευρεία έννοια) και την συμβολή του στην πραγματική οικονομία και ανάπτυξη αυτού του τόπου και της χώρας.
 2. Όσον αφορά τα φωτοβολταϊκά, με τα λεγόμενα σου αποδεικνύεις ότι πραγματικά δεν έχεις ιδέα. Ο κορεσμός του ηλεκτρικού δικτύου της Αλμωπίας ( πράγμα για το οποίο πρέπει να ασχοληθεί η δημοτική αρχή) είναι ο λόγος που δεν επιτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών στην Αλμωπία ( προτάσεις έχουμε κάνει και παλεύουμε). Προσωπικά δεν έχω ούτε ένα kW φωτοβολταϊκού στην Αλμωπία και ούτε μία αίτηση. Το ίδιο και οι συνεργάτες μου.
3. Τα περί «επικινδυνότητας» από μόνα τους είναι πραγματικά επικίνδυνα.

. Τα υπόλοιπα ευτράπελα στα επιστρέφω και δεν θα ξαναασχοληθώ με σένα για κανένα λόγο. Εύχομαι να μην συνεχίσεις να αυτογελοιοποιείσαι.. Καλή χρονιά, ας σου φέρει λίγο παραπάνω φώτιση!!



24 σχόλια:

  1. ΣΗΦΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΗΚΕΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΞΥΠΝΑ ΣΗΦΑΚΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλός τον , γεια σου Τακούλη ..................τον γλυκούλη απο τα παλιά ..........

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΑΚΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΟΧΛΕΙ,ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΣΑΚΡΗ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΘΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ 'η ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑ¨¨ΙΚΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ "ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ",ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΟ ΚΑΛΑ.. ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ( ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ)ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ 'η ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ? ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΕ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ. ΑΝ....ΑΝ ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΣΑΚΡΗ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ, ΣΩΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΑΦΟΥ...... ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΤΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΤΙ ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΤΙ ΣΙΦΑΚΗΣ, ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΑΚΙ. ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ,ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΛΑΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΥ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΕΦΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΟΛΙΑΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ .... ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ,ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ/ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΣΑΝ ΝΑ ....ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο Χχύλαρη είμαστε μαζί σου ερε με τον τακούλη τι πενιές είστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΣΙΦΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ? Α¨¨ιΝΤΕ ΚΑΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστος οι κυριος Σιφακης, καλη συνεχεια και καλη δυναμη στην προσπαθεια που ξεκινησατε, ας ειναι μια καλη και δημιουργικη χρονια το 2013 για την Αλμωπια και την πατριδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ενα χρόνο πίσω εχεις μείνει ......................

      Διαγραφή
  5. Ε.....κι εσύ κυρ Γιιάννη μας ...ξύνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σηφάκη μην ασχολείσαι με συνταξιούχους στα 45 τους χρόνια, ανίδεους από πολιτική και συμμετοχή στα κοινά. Για άλλους λαλεί ο Ανδρέας, όπως κάθε φορά, μήπως και αρπάξει κάτι.
    Συνέχισε την προσπάθειά σου και ο κόσμος της Αλμωπίας ξέρει και εκτιμά και κρίνει. Για αυτό αξιόλογοι άνθρωποι ήδη συμπορεύονται στην κοινή σας προσπάθεια. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.
    Χ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι ο γιακούπ ο φίλος του γιαννάκι και νομίζεις ότι ολοι είναι σαν εσένα μαζί με τον γιαννακη ησασταν ξέρεις που ;

      Διαγραφή
  7. κ. Σηφάκη, δεν έχει καμιά αξία να αναλωθείς σε διαμάχες εντυπώσεων(επιδιωκόμενων) με έναν τύπο που άλλαζε τους συνδυασμούς σαν τα πουκάμισα και που σ' όλη του τη διαδρομή μόνη του έγνοια ήταν να εκλέγεται ακόμα και διαχειριστής στην πολυκατοικία του,αναζητώντας πάντα προσωπικό όφελος.
    Με κάποιον που τέλος πάντων για να πει και δυο κουβέντες που να 'χουν νόημα, (μόνος του χωρίς υποστήριξη)είναι κομματάκι δύσκολο.
    Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το Δήμο ,εσύ και κάποιοι άλλοι σοβαροί άνθρωποι, δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που τις επιδιώκουν για να πέσει πάνω τους ο προβολέας. Έχετε πιο σοβαρά πράγματα να κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανενας δεν ασχολειται με φαντασματα ολα στο φως δοσύλογοι !!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μπίνε θα πονεσεις πολυ ξερεις εσυ οχι ...... ο ψηλος

      Διαγραφή
  8. Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια υποψηφιότητα (όπως του κ. Σηφάκη) όταν η πρώτη της δημόσια αντιπαράθεση είναι αυτού του επιπέδου?? Επιχειρήματα από τον κ. Σηφάκη παραλήρημα από τον άλλο. Απαντήσεις και ανταπαντήσεις στο επίπεδο της ανοησίας. Ο Δημοκρατικός διάλογος έχει νόημα να γίνεται με όλους, μέσα σ ένα πλαίσιο κανόνων και αλληλοσεβασμού. Ο κ. Σηφάκης κατηγορείται επειδή δεν πρόβλεψε ότι δημόσιος διάλογος δε γίνεται με τον καθένα. Αν λείπει από τον κ. Σηφάκη το προσόν της πρόβλεψης των αυτονόητων... που πάει? Για Δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου μπινε ...............................βγες απο το κουβί σου και πέστα επωνυμα ομως ξερεις οτι θα πονέσεις πολυ και γιυτο το παίζεις φαντασματακι ξερεις τις μερες σου με το χρυσο κατσαβιδι του γιακουπ ...........................................ειναι πολλα τα λεφτα ελεγε χαχαχαχαχαα ...............

      Διαγραφή
  9. Γιατί, ο κ Σιφάκης δεν άλλαξε τα κόμματα σαν τα πουκάμισα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή για να καταλάβω. Με λίγα λόγια λες πως ένας είναι παραληρηματικός και ο άλλος ανεπαρκής; Και τί θα ψηφίσουμε βρε συ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ψηφισουμε τακουλη η οποιον βολευει για να επιδοτησει το παιδι με τα μη χακι .......

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος 2 Ιανουαρίου 2014 - 12:48 π.μ. :
    πρέπει να 'φαγες ληγμένη βασιλόπιτα δεν εξηγούνται αλλιώς οι παραισθήσεις σου....

    Σηφάκη μην ασχολεισα καθόλου.
    Ο αποστάτης κόγιος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα quiter,
    όταν δεν γίνεται το δικό του, στραβώνει και εγκαταλείπει
    Απλά τώρα που βλέπει σε λίγους μήνες να μοιράζονται καρέκλες, τον πιάσανε ξαφνικά και οι πόνοι για τον ΧΥΤΑ και πάνω από όλα: για τον εργολάβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παρε τα φαρμακακια σου και ας ειναι και ληγμένα ......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ε ρε γλεντιααα,θα περασουμε καλα απο οτι δειχνει..................!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Κόγιος με τον τρόπο του και τη συμπεριφορά του
    μόνο δικαιώνει όλους όσους βλέπουν παρδοσιακά τους αστυνομικούς σα μπάτσους
    και αν και 'εν αποστρατεία' καταφέρνει να ρεζιλεύει το σώμα δικαιώνοντας το μότο-

    Μπ@τσοι :
    θρασύδειλοι νταήδες
    σκοταδιστές κ τσ@τσοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. όλοι αυτοί με αριστερή καρδιά και δεξιά τσέπη (εργολάβοι, έμποροι έργων κλπ) σαλτιμπάγκοι του συστήματος και ανεμοδείκτες του κυβερνητικού σκηνικού δυστυχώς βρίσκονται μπροστά και με θράσος διεκδικούν υπηκόους για τις νέες τους εκστρατείες. Αυτός ο τόπος ήταν πάντοτε μήλον της έριδος σε κάθε λογής τυχοδιώκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΚΟΠΕΛΙ ΣΗΦΑΚΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.ΣΗΦΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ , ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΓΙΟ η ΚΟΙΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ, ΤΟΝ ΥΨΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΕΙΣ.-ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.ΕΝΑΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΩΗΝ ΑΙΡΕΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΙΝΓΚ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ.ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)