Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Πρόστιμο στον Δήμο Αλμωπίας για εικονικά τιμολόγια του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου .




160 χιλ ευρώ στην καμπούρα των δημοτών



Βεβαιώθηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,  το πρόστιμο σε βάρος του Δήμου Αλμωπίας από την Εφορία , το οποίο επιβλήθηκε για εικονικά τιμολόγια . Πρόκειται για τιμολόγια που κόπηκαν για έργα στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου τα οποία δεν έγιναν (την περίοδο της  θητείας του Στ. Τουφεγγόπουλου). Μετά από έρευνα που έκαναν οι επιθεωρητές του υπουργείου οικονομικών διαπίστωσαν τις παραβάσεις. ΄Ετσι τώρα καλούνται οι δημότες του ενιαίου Δημου Αλμωπίας να επιβαρυνθούν το ποσό αυτό ,αφού τα χρήματα θα παρακρατηθούν από τον Δήμο. Ο Δήμος με την σειρά του βέβαια οφείλει να τα διεκδικήσει από τους υπαίτιους.

10 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ.. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΝΕΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ .. ΑΡΑ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι ρε παιδιά να τα διεκδικήσει ο Δήμος; Οι αρμόδιοι να τα καταλογίσουν στους υπεύθυνους που έκαναν αυτα τα εγκλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΑΝΕ. Οπως ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ Η ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ Η ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ..

      Διαγραφή
  4. αραγε γιατι ακομη κυκλοφορουν ελευθεροι αυτοι οι κυριοι και το πιο τραγελαφικο ειναι οτι τους πληρωνει το κρατος το οποιο εκλεβαν ελεος.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανένας δεν δέχεται να πληρώσει αυτά που ε΄φαγαν άλλοι.Να φέρει πίσω τα κλεμμένα αν θέλει να κυκλοφορεί στην Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας επαναστάτες του καναπέ!
    Muppet Show.... βλαχοκαναπεδάκιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το Muppet Show δεν ειναι στους καναπεδες αλλα.....επι σκηνης!!!!! προφανως μπερδευτηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)