Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Επέστρεψαν τους ισολογισμούς του 2012 στον Δήμο Αλμωπίας.



Έκθετη η Δημοτική Αρχή .
 Να δώσει εξηγήσεις ο Δήμαρχος . 
Δεν ανέχεται άλλη κοροϊδία ο κόσμος.



Επιβεβαιωνόμαστε –ΔΥΣΤΥΧΩΣ_ για μια ακόμα φορά. Πριν λίγες μέρες λέγαμε για τους ισολογισμούς του Δήμου Αλμωπίας της περιόδου 2012 ,’ότι  επιστράφηκαν . Η Δημοτική αρχή το κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό για να μην γίνει ρεζίλι και μάλιστα λίγο πριν τις εκλογές. Αναγκάζεται ‘όμως να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο . Έτσι για την ερχόμενη Τρίτη γίνεται  Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίαςστις  6 μ.μ. (18:00), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:   
                   
΄Εγκριση οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού, Αποτελεσμάτων χρήσεως, Προσαρτήματος Ισολογισμού και΄Εκθεσης Τακτικού Ελέγχου των Ορκωτών Λογιστών) καθώς και του Απολογισμού Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.

Μπορεί ο κ. Δήμαρχος Αλμωπίας να ενημερώσει τους δημότες για ποιον λόγο επέστρεψαν όλα αυτά οι αρμόδιες υπηρεσίες;
Δεν είναι κάτι που χρειάζεται χρήματα για να επικαλεστεί το «δεν υπάρχουν λεφτά».
Μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν έγινε το απλό και αυτονόητο.
Μπορεί να εξηγήσει γιατί σκέφτονται να διεκδικήσουν την Διοίκηση του Δήμου , όταν δεν είναι ικανοί να διεκπεραιώσουν το αυτονόητο που δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση;
Κάθε απάντηση δεκτή . Φυσικά στο δημοτικό συμβούλιο (αν έχει απαρτία και γίνει δηλαδή) θα αναγκαστεί  να πει την αλήθεια ή θα ψάχνει δικαιολογίες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;
Αντι να βρίζει και να επιχειρεί να εξοντώσει τα Μέσα Ενημέρωσης που τολμούν να γράφουν την αλήθεια και να ασκούν κριτική , να συμμαζέψει κάποια στιγμή τον Δήμο , που  τον θεωρεί τσιφλίκι και ιδιοκτησία του. Διότι δεν είναι , έτσι ,είτε του αρέσει είτε όχι.
Φτάνει η διαφάνεια και τα παραμύθια για «κουτόφραγκους». Αρκετά ακριβά έχει πληρώσει μέχρι σήμερα ο τόπος τον κατά φαντασία αγώνα  τους για την δήθεν διαφάνεια που την έχουν κουρελιάσει.


4 σχόλια:

  1. Ποιος υπογραφει το κείμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο τσαρλη ο παιχνιδιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντασου τι οικονομικα σπουδασαν οι διοικουντες του δημου που θελουν να ξαναδιοικησουν. Αν αληθευουν τα γραφομενα. Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και να σκεφτει κανεις οτι δημαρχος ειναι οικονομολογος και μαλιστα εφορας προισταμενος της εφοριας. ετσι προστατευε τα συμφεροντα του κρατους;μηπως πρεπει η πολιτεια να ελεγξει τη θητεια του ως προισταμενου της αληστου μνημης ΔΟΥ αλμωπιας που στη θητεια του ΄΄εκλεισε και ολας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)