Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα την θέση του ο Πέτρος Ζέρζης




Μετά την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να ανακοινώσει τις προθέσεις του για την παραπέρα
ενασχόληση του με τα κοινά ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας και νυν δημοτικός σύμβουλος  Αλμωπίας Πέτρος Ζέρζης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η πιθανότητα να ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές είναι ελάχιστες .

20 σχόλια:

  1. Σύνταξη βρε ζέρζη έπαιρναν οι δήμαρχοι, όχι οι 20 χρόνια υποψήφιοι...πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να πας σπίτι..20 χρόνια υποψήφιος και χωρίς προσφορά πάει πολύ βρε πέτρο...
    πρέπει να προσφέρεις στον τόπο με την παρουσία σου, όχι να ζεις από τον δήμο αλλά για τον δήμο (λαός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Ζέρζης έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στον τόπο, του αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία.

      Διαγραφή
  2. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΟΛΟΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημητράκη χαλάρωσε.....εσύ δεν είσαι τίποτα για να μιλάς για τους άλλους

      Διαγραφή
    2. σεβασμος κυριοι , σεβασμος !

      Διαγραφή
    3. Σεβαστείτε έναν άνθρωπο που ήταν Δήμαρχος της πόλης μας, δεν είναι στιγμές για τέτοιου είδους αντιπαλότητες. Ο Ζέρζης εξακολουθεί να έχει τη στήριξη των συνεργατών του στο Δήμο. Εκτιμήστε το επιτέλους.

      Διαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φάνηκε ότι ο Σάκης δεν μπορεί να πείσει, η υποψηφιότητά του δεν προχωράει και για αυτό πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

      Διαγραφή
  4. Τι θα μας πει δηλαδη. Δεν ξερουμε τι θα μας πει... Οτι τα δημοσιευματα που τον θελουν υποψηφιο δημαρχο δεν ευσταθούν, οτι δεν μπορει να επηρεασει κανεναν, οτι δημοκρατικα αποφασισαν να απεχουν και οτι προτεινουν στους ψηφοφορους τους να ψηφισουν κατα συνειδηση. Μεταφραση: δεν κατεβαινω, ψηφιστε Χατζηδημιτριου. ( αν κατεβει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκούσε η απόφαση του Ζέρζη για να μπι η οριστική ταφόπλακα στην περίπτωση του Χατζηδημητρίου. Δυνατά Πέτρο, μαζί σου.

      Διαγραφή
  5. Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΓΑΜΟΣ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΚΗΨΗ" ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μικρε Μπινακο,τον οδηγησες στο να κανει το λαθος της ζωης του και να φανει σε ολους οτι το μονο που τον ενδιαφερει, ο μονος του καυμος ειναι η καταληψη της εξουσιας,με καθε τροπο, συμμαχοντας ακομη και με..... τους απορριφθεντες Αποστολιδη,Ζιακα,Τσαβδαρη κ.α.απο ολους τους αλλους.Τι να γραψεις για αυτον τον νεοδημοκρατη, οταν ακομη και προχθες ειχε υποσχεθει στηριξη στον Χατζηδημητριου; Πετρο εισαι πολυ...μεγαλος πολιτικος !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι συνεργάτες της καταχρέωσης του δήμου χατζηζερζης επιδιώκουν την συνταξιοδότησή τους..
    όμως ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλω να σας επιβεβαιώσω την απόφαση του Ζέρζη Πέτρου να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας. Η απόφασή του αυτή δυναμώνει από την αγάπη και την παρότρυνση των υποστηρικτών του. Ηδη είναι σε συνεχής επαφές για την νικηφόρα συγκρότηση του ψηφοδελτίου του. Νεότερες ανακοινώσεις που θα αφορούν το πρόγραμμα και τις ενέργειες του συνδυασμού θα υπάρξουν σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις??????

      Διαγραφή
    2. και γραφείο τύπου έστησε κιόλας ο Πέτρος; αυτό θα πει αιφνιδιασμός.

      Διαγραφή
  9. Κύριε Ζέρζη, αφού ο κόσμος δε σας θέλει. Το είδατε και την προηγούμενη τετραετία που δε σας ψήφισε ο κόσμος και σας ψήφισαν απο τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.κι αυτό γιατί σας βοήθησε ο πρώην δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ. ΦΟΡΤΣΑ ΤΩΡΑ ΠΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αποστολιδης ζερζης τι αλλα θα δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)