Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζεται η βλακώδης ιστορία των δηλώσεων στήριξης από δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας στην Αλμωπία .



Αμφισβητείται η …πίστη τους και καλούνται σε δημόσιους όρκους αιώνιας αγάπης



Μεγάλες ιστορικές   και κωμικοτραγικές στιγμές ζει η Αλμωπία τον τελευταίο καιρό . Εποχές που θυμίζουν εξορίες , ξερονήσια  και…δημόσιες δηλώσεις.
Αυτή την φορά την σκυτάλη πήρε ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Καραμαριάς. Σε λιγότερο από ένα χρόνο ξέχασε όσα έσερνε στον δήμαρχο και τώρα δηλώνει πιο πιστός και  από… σκύλο
Όλως περιέργως έδωσε δημοσίως δήλωση αφοσίωσης και πίστης στον Δήμαρχο , λες και αμφισβητήθηκε η…πιστότητά του. Εκτός και εάν χάσαμε επεισόδια και δεν πήραμε χαμάρι. Λέει λοιπόν τα εξής

Η ομοιότης με άλλα είνα σατανική σύμτωση

«Στις δημοτικές εκλογές του 2010 οι συμπολίτες μας με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο Αλμωπίας με την παράταξη «Νέα Εποχή για την Αλμωπία» και επικεφαλής το Δημήτρη Πασόη, ο οποίος εξελέγη Δήμαρχος.

Περίπου τρία χρόνια μετά από εκείνη την εκλογική αναμέτρηση, νιώθω ότι κάναμε το καθήκον μας σαν Δημοτική Αρχή, κάνοντας ουσιαστικά και απαραίτητα βήματα που βοήθησαν σημαντικά τον τόπο μας. Καταφέραμε όλοι μαζί και πάντα με την κατανόηση των συμπολιτών μας να πετύχουμε μία σημαντική μείωση στα χρέη του Δήμου. Προτιμήσαμε δηλαδή να ανταποκριθούμε στις μεγάλες υποχρεώσεις μας και ας σημαίνει αυτό λιγότερα έργα βιτρίνας. (Δηλαδή , Σταύρο τι εννοείς έργα βιτρίνας; Π.χ την άρδευση , την ύδρευση , την καθαριότητα; .Έτσι για να ξέρουμε )

Την τελευταία διετία, μέχρι και σήμερα, διατελώ Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και θέλω να είστε σίγουροι ότι λειτουργώ πάντοτε έχοντας στο μυαλό μου το συμφέρον του τόπου μας. Μαζί πετύχαμε πολλά, τα οποία είμαι βέβαιος ότι τα γνωρίζετε πολλοί από εσάς. (σ.σ. Πες μας αγαπητέ Σταύρο έστω και ένα  από αυτά που πετύχατε ,αφού είναι τόσα πολλά. )

Σήμερα δηλώνω παρών όσον αφορά στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και δίπλα στο Δήμαρχό μας Δημήτρη Πασόη, ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί για έναν Δήμο ανθρώπινο και δημιουργικό και τον οποίο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει καθημερινά.
(Αγαπητέ Σταύρο για ξαναδιάβασε λίγο την επιστολή παραίτησής σου από πρόεδρος του Συνδέσμου καθαριότητας, γιατί θα μας τρελάνεις. Θυμήσου τι έλεγες τότε. Εκτός κι αν θέλεις να σου το θυμίσουμε εμείς)

Σταύρος Καραμαριάς
Αντιδήμαρχος Δήμου Αλμωπίας»

Να δούμε ποιος άλλος ή άλλη θα έχει σειρά στην βιομηχανία δηλώσεων




Υ.Γ.   Σταύρο ένα πουλάκι, ξέρεις ποιο , λέει ότι ο πρώτος που θα την κοπανήσει σε λίγο θα είσαι εσύ. Για αυτό πρόσεχε. Τα γραπτά μένουν και σε ακολουθούν όπως στην περίπτωση της παραίτησής σου.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ  ...................... 

 "ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ"

4 σχόλια:

  1. Για βαλτε και την δήλωση παραίτησης να θυμηθούμε λιγάκι έχει πολύ πλάκα.
    Αν δεν κάνω λάθος παραίτηση από τον ΧΥΤΑ είχαν κάνει και ο Σπρίτος, Τ. Χρήστου, Καλδερεμτζή, Τσερκέζος, Τζέκος πήγε και ήρθε.
    Τελικά ρε παιδιά γιατί κατεβαίνετε όλοι ξανά με τον Πασόη για την θέση αντιδημαρχίας;
    Στα δύσκολα ποιος θα πάει;;
    Είστε για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε χαλάει τόσο πολύ που στηρίζουν τον Πασόη, βλακάκο? ¨οτι παπαρια και να γράψεις αυτός θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΨΩΦΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΟΛΟΙ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΧΕΣΤΕΙΚΑΤΕ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ,ΠΟΥ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ,Ο ΦΙΛΟΣ,Ο ΓΝΩΣΤΟΣ Ω! ΓΝΩΣΤΟΥ.ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    ............. ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ,ΚΑΙ ΦΙΣΚΑ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ .σαπιο συστημα φορτομενο απο μη σοβαρους που ασχολουντε η ευελπιστουν με τα κοινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)