Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στα s/m Αρβανιτίδης




Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας εργαζόμενοι στα  Σούπερ Μάρκετ Αρβανιτίδης  κύρια αιτήματα την πληρωμή δεδουλευμένων , την διατήρηση θέσεων εργασίας και τις συνθήκες δουλειάς .


 Το εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας Αλμωπίας , εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :

 Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Έδεσσας εκφράζει την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους στα supermarket Αρβανιτίδη που είναι μήνες απλήρωτοι και χωρίς να έχουν καταβληθεί οι εργοδοτικές εισφορές στο ΙΚΑ.
Οι εργαζόμενοι προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους και οι εισφορές τους στο ΙΚΑ αντιδρούν με επίσχεση εργασίας  και με ασφαλιστικά μέτρα σε αυτή την τακτική του εργοδότη τους. Ήδη η Επιθεώρηση Εργασίας σε έλεγχο που πραγματοποίησε με το Εργατικό Κέντρο έχει υποβάλλει μήνυση μέχρι τον Δεκέμβρη  2013,για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών.
Σε μία περίοδο κρίσης όπου οι εργαζόμενοι δεν προλαβαίνουν να πληρώνουν τα χαράτσια, ο εργοδότης έχει υποχρέωση να καταβάλλει τα δεδουλευμένα ημερομίσθια στους εργαζόμενους και να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον της επιχείρησης.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)