Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο Γιάννης Ανδρίτσος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

 
Το όνομα του Γιάννη Ανδρίτσου , περιφερειακού συμβούλου  που είχε εκλεγει με τον συνδυασμό του             Παναγιώτη Ψωμιάδη αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το πιθανότερο τη Δευτέρα , από την Νέα Δημοκρατία , ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας
με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές , ο Γιάννης Ανδρίτσος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Το όνομα του Νίκου Φώτου που είχε ακουστεί και φέρεται να προωθούσαν παρασκηνιακά κύκλοι της Αθήνας , μέλλον δεν έχει τύχη.


4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΡΕΕΕΕΕ; ΑΡΕ ΠΕΤΡΟ ΑΣΤΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Δ. ΜΠΙΝΟ ΕΤΣΙ;;;;; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΕ, Ο ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΤΖΗ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ? ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ , ΕΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ Η ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ !!! Ο ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ - ΣΠΙΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΣΑΛΙΟΟΟΟΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)