Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Τέλος στη Μιζέρια



 Στόχος του συνδυασμού  του Γιάννη Σηφάκη  «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία»







Με πρωτοποριακό τρόπο για τα μέχρι στιγμής δεδομένα , άρχισε την επικοινωνία του με τους πολίτες της Αλμωπίας , ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Σηφάκης . Σε συνέντευξη Τύπου στον Εξαπλάτανο έδωσε συνέντευξη τύπου στην οποία παρουσίασε το πρόγραμμά του για την Ανατολική Αλμωπία. Με σαφήνεια και ρεαλιστικές προτ΄σεις. Στο τέλος παρουσίασε τους 30 πρώτους που έχουν θέσει στην διάθεση του συνδυασμού  την υποψηφιότητά τους.
Αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του τύπου και τον κόσμο που παραβρέθηκε, προχώρησε στην παρουσίαση των προτάσεων του.
Στην εισήγησή του  ανέφερε τα εξής:

    Πραγματοποιούμε την πρώτη από σειρά αντίστοιχων συζητήσεων στα πλαίσια της ανάπτυξης του προγράμματος του συνδυασμού μας μπροστά στις δημοτικές εκλογές της 18 Μαΐου  με στόχο η προεκλογική περίοδος να είναι μια γόνιμη περίοδος στην οποία να συζητηθούν τα πραγματικά προβλήματα της Αλμωπίας, να αναδειχτούν προτάσεις, να συζητηθούν οι δυσκολίες και να υπάρξουν δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες. Δεσμεύσεις που θα υλοποιηθούν με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών με μπροστάρη έναν διεκδικητικό Δήμο απέναντι στην πολιτική σκληρής λιτότητας που καταδικάζει σε μαρασμό την κοινωνία και την αυτοδιοίκηση αλλά και απέναντι σε νοοτροπίες και πρόσωπα που καταδίκασαν την Αλμωπία τόσα χρόνια στην μιζέρια και την υποβάθμιση.
  Ο χώρος που επιλέξαμε για την πρώτη συνέντευξη στα πλαίσια της παρουσίασης του προγράμματος του συνδυασμού  μας δεν είναι τυχαίος. Είναι ο Εξαπλάτανος γιατί θεωρούμε ότι η Ανατολική Αλμωπία είναι το πρώτο θύμα της μιζέριας και της υποβάθμισης όλων των τελευταίων ετών. Και από τις πολιτικές του Καλλικράτη που απομακρύνουν την αυτοδιοίκηση από τον πολίτη, που οδήγησαν στην υποβάθμιση των τοπικών συμβουλίων και την εγκατάλειψη των χωριών, αλλά και από τις δημοτικές αρχές που σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των πολιτών, δεν άνοιξαν ορίζοντες , δεν μπόρεσαν όμως να ανταποκριθούν ούτε απέναντι στην καθημερινότητα του πολίτη , απέτυχαν οικτρά.
 Αυτός είναι και ο λόγος που ο συνδυασμός μας, ένας εντελώς νέος συνδυασμός με ανθρώπους ικανούς, άφθαρτους, με αποδειγμένη δυνατότητα από την δουλειά τους ή από την εθελοντική προσφορά τους σε συλλόγους  κλπ  και την ενασχόληση τους με τα κοινά, βρίσκει ισχυρή ανταπόκριση και στην Ανατολική Αλμωπία που ψάχνει με αγωνία το νέο, ικανό, καθαρό διεκδικητικό πρόσωπο ενός δημοτικού συνδυασμού για να τον στηρίξει.
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
  Ακόμη ο χώρος που βρισκόμαστε σήμερα ( και ευχαριστούμε για την φιλοξενία)  είναι ένας πολιτιστικός χώρος που πρέπει να αναδειχτεί και να αποτελέσει ζωντανό κύτταρο και για την διατήρηση της παράδοσης, άλλες μορφές τέχνης, διαλέξεις κλπ. Η άποψη μας και η δέσμευση μας είναι να μετονομαστεί σε πολιτιστικό χώρο «Μενέλαος Λουντέμης» και να παραδοθεί για χρήση στον πολιτιστικό σύλλογο του Εξαπλατάνου για έδρα του, αν επιθυμεί, και για τις ποικίλες εκδηλώσεις του. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα αξιοποιηθεί, θα είναι ένα ζωντανό κύτταρο και δεν θα μαραζώσει, όπως δυστυχώς συμβαίνει με άλλους πολιτιστικούς χώρους της Αλμωπίας. Εδώ μπορεί να γίνει και ένα μουσείο του Μενέλαου Λουντέμη που μαζί με την καλύτερη διαμόρφωση της  προτομής του στην είσοδο του χωριού να αποτελέσει επισκέψιμο χώρο για τον τουρίστα της Αλμωπίας αλλά και χώρο επίσκεψης των σχολείων της περιοχής για να διδάσκονται την συνεισφορά του στα γράμματα και στο ήθος. Η διεκδίκηση για την αποκατάσταση του σπιτιού του Λουντέμη μόλις λίγα μέτρα παραπέρα έχει προσκρούσει σε ιδιαίτερα προβλήματα, απαιτεί πολλαπλάσια κονδύλια γιατί στην ουσία πρέπει να γίνει από την αρχή. Νομίζω η προτεινόμενη λύση της μετονομασίας του χώρου που βρισκόμαστε, της ίδρυσης μουσείου εδώ και της προτομής καλύπτει απολύτως το θέμα.

Το σήμα του συνδυασμού

Παρουσιάζουμε σήμερα το σήμα του δημοτικού συνδυασμού μας. «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία». Και τι εννοούμε με αυτό αγαπητές φίλες και φίλοι:
·        Αλλάζουμε την πολιτική και το πολιτικό προσωπικό του Δήμου της Αλμωπίας των τελευταίων 20 ετών που η διατήρηση του αναπαράγει την μιζέρια και την υποβάθμιση. Ακόμη δεν χρησιμοποιούμε νέους ανθρώπους σαν μαριονέτες και φερετζέ για να κρυφτούν από πίσω τα ίδια φθαρμένα και σε πολλές περιπτώσεις ελεγχόμενα από δικαστικές ή διοικητικές αρχές ( όσον αφορά την δημοτική τους διαχείριση) πρόσωπα.
·        Αλλάζουμε τον συνήθη τρόπο παθητικής αντιμετώπισης του Δήμου σε αυτά που αποφασίζουν «πριν από μας για μας». Χαρακτηριστική περίπτωση η απομάκρυνση σειράς υπηρεσιών από την Αλμωπία χωρίς να «ανοίξει ρουθούνι», χωρίς καν ουσιαστική αντίδραση και διεκδίκηση. Ο Δήμος Αλμωπίας πρέπει να γίνει διεκδικητικός και να επιδιώκει την ενεργότερη συμμετοχή των πολιτών στην υπεράσπιση της κοινωνίας, στην υπεράσπιση της δυνατότητας κυρίως των νέων ανθρώπων να μπορούν να εξακολουθούν να μένουν εδώ, στην υπεράσπιση των κοινωνικών θεσμών που κινδυνεύουν, στη διεκδίκηση σημαντικών έργων πνοής, στην διεκδίκηση καλύτερης καθημερινότητας.
·         Αλλάζουμε την μιζέρια στην αξιοποίηση των μεγάλων συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλμωπίας. Την εύφορη γη, τις μεγάλες δυνατότητες της κτηνοτροφίας, της υλοτομίας, τον μοναδικό συνδυασμό θερμαλισμού και χιονοδρομίας, τον ήπιο αγροτουρισμό, την γεωθερμία πέραν των Λουτρών και στην Σωσάνδρα και στους Προμάχους, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
·        Αλλάζουμε την συγκεντρωτική λογική αποφάσεων που βασίζονται στο δημαρχοκεντρικό μοντέλο και υποβαθμίζει τελείως τα χωριά. Να μπορεί ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου να διαχειρίζεται τουλάχιστον τα μικρά αλλά κρίσιμα κονδύλια για έκτακτες δαπάνες του χωριού. Ακόμη πριν την κατάθεση προϋπολογισμού να είναι υποχρεωτική η λαϊκή συνέλευση του χωριού για να αποφασίσει που επιθυμεί να πάνε τα διαθέσιμα κονδύλια για το χωριό, να γίνει πράξη ο «συμμετοχικός» προϋπολογισμός.
·           Αλλά το σήμα δηλώνει ακόμη και την ανάγκη του ευ ζην. Γι’ αυτό και το ΖΟΥΜΕ με κεφαλαία. Να μπορέσει ο αγρότης, ο κτηνοτρόφος, ο επαγγελματίας, ο υπάλληλος, η νεολαία να ζήσουν. Να στηριχτούν από τον Δήμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτές τις συνθήκες με αίσθημα αλληλεγγύης στα στρώματα της κοινωνίας που έχουν απόλυτη ανάγκη, να στηριχτεί ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος. Κάναμε πρόσφατα προτάσεις για τον συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο. Σε ιδιαίτερη συνέντευξη τύπου τις επόμενες βδομάδες θα αναλύσουμε τις προτάσεις αυτές με την ουσιαστική βοήθεια των γεωπόνων που συμμετέχουν ή στηρίζουν ενεργά τον συνδυασμό μας.
Ο πολιτισμός θα είναι στο κέντρο της δράσης μας. Αποτελεί σε συνθήκες όχι μόνο οικονομικής κρίσης αλλά και κρίσης αξιών πραγματική ασπίδα της κοινωνίας. Η διαφύλαξη και ανάδειξη της παράδοσης σε όλες τις εκφράσεις της, όλες οι μορφές τέχνης, η ουσιαστική στήριξη των πολιτιστικών, αθλητικών κλπ. συλλόγων που επί χρόνια παλεύουν μόνοι τους, η ίδρυση της ένωσης- συντονισμού των συλλόγων, η σύνδεση του τουρισμού με τον πολιτισμό. Η αναλυτική θέση μας για τον πολιτισμό και αθλητισμό θα παρουσιαστεί σε αντίστοιχη συνέντευξη τύπου.

Προτάσεις για την ανάπτυξη της Ανατολικής Αλμωπίας και την έξοδο της από την απομόνωση – για ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Αλμωπίας

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
 Ξεκινάμε από την ανατολική Αλμωπία την παρουσίαση του αναπτυξιακού μας σχεδίου για ολόκληρη της Αλμωπία γιατί πραγματικά έχει σημαντική υστέρηση και έχει παραμεληθεί σε απελπιστικό βαθμό, πολλά χωριά βρίσκονται σε πλήρη εγκατάλειψη.  Απαιτούνται συγκεκριμένα βήματα για την ισόρροπη ανάπτυξη όλης της Αλμωπίας στην πράξη και όχι όπως δεκαετίες τώρα παίρνει υποσχέσεις που αποδεικνύονται κούφια λόγια. Και αντί για πρωταγωνίστρια στην ανάπτυξη  έχει  γίνει πρωταγωνίστρια μόνο στις δικαστικές αίθουσες, στις καταγγελίες και στους καταλογισμούς σε πρώην δημοτικούς άρχοντες και εκκρεμεί η οριστική απόφαση της δικαιοσύνης.     
1.   ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ
·        Για να βγεί η Ανατολική Αλμωπία από την απομόνωση αλλά και όλη η Αλμωπία να αποκτήσει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση προς την Ευρώπη πρέπει να  μελετηθεί και να διεκδικηθεί η ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας  για την Ε’ προγραμματική περίοδο 2014-2020  η βελτίωση γεωμετρικών στοιχείων του άξονα ΑΡΙΔΑΙΑ-ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ- ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ-ΕΥΖΩΝΟΙ – ΠΑΘΕ.  Θα αποκτηθεί σοβαρή και εύκολη πρόσβαση προς την Ευρώπη αλλά και ασφαλή και σύντομη πρόσβαση προς την Θεσσαλονίκη. Είναι καιρός να  εγκαταλειφθούν πρόχειρες απόψεις που δυστυχώς τις είχε ενστερνιστεί όλος ο πολιτικός κόσμος της Αλμωπίας  και του Νομού περί δρόμου από Βορρά από τους Προμάχους πάνω από δύο βουνά που να καταλήγει στο Καβαντάρτσι, από το οποίο η πρόσβαση στους κεντρικούς άξονες είναι επίσης ιδιαίτερα δύσκολη. Ακόμη για τελωνείο στην Ούμα με δεδομένο τον σκεπτικισμό των βορείων γειτόνων μας για δύο τελωνεία τόσο κοντά το ένα στο άλλο.  Αποτελεί έργο πνοής για όλη την Αλμωπία, ιδιαίτερα για  την Ανατολική Αλμωπία για την οποία είναι μονόδρομος για την δυνατότητα ανάπτυξης της. Να γίνει ο Αρχάγγελος τμήμα του εμπορικού δρόμου προς Βορρά, όπως ήταν παλιά.
·        Ο δρόμος Αριδαίας- Εξαπλατάνου- Θεοδωρακίου- Μανδάλου έχει μελετητική ωριμότητα, έχει ολοκληρωθεί η μελέτη από την τέως Νομαρχία, την αιρετή Περιφέρεια. Θα επιδιώξουμε την ένταξη του σε χρηματοδοτικό εργαλείο. Η αναγκαιότητα του είναι προφανής, ενώνει εύκολα και γρήγορα δύο επαρχίες περνώντας από περιοχή φυσικού κάλλους. Αυτό θα λύσει και το μεγάλο πρόβλημα με την επικινδυνότητα του δρόμου Αριδαίας – Εξαπλατάνου στον οποίο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα. Σε όποια περίπτωση ο δρόμος αυτός πρέπει να διαπλατυνθεί και πιθανά να μελετηθεί η παράπλευρη δημιουργία ποδηλατόδρομου.
·        Θα μελετηθεί η δυνατότητα πρόσβασης προς τα Τρία Έλατα πέραν της υφιστάμενης από τα Λιβάδια  και από Κωνσταντία ή Πρόδρομο και να συνταχθεί πολεοδομική μελέτη του οικισμού των Τριών Ελάτων μετά από την επικείμενη τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου.

2.    ΑΡΔΕΥΣΗ  
Στην Ανατολική Αλμωπία η κατάσταση της άρδευσης είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα. Απαιτούνται όσον αφορά τα αρδευτικά έργα:
·        Κατασκευή  λιμνοδεξαμενής στον Πρόδρομο και κεντρικού δικτύου ( στη θέση της χωμάτινης λιμνοδεξαμενής που λειτουργούσε με το κλείσιμο με χωμάτινο φράγμα της μιάς πλευράς κατ’ αντιστοιχία του χωμάτινου φράγματος στην Αριδαία ) . Αυτό μαζί και την κατασκευή κεντρικού δικτύου θα εξασφαλίσει  καλύτερα την άρδευση των χωριών παρακάτω.  Θα παρακολουθούμε και θα πιέζουμε για την ένταξη του αρδευτικού της Φούστανης που έχει υποβληθεί  στο πρόγραμμα Μπαλτατζής και θα επιταχύνουμε την υλοποίηση του
·        Κατασκευή μικρών δεξαμενών στην θέση των υπαρχουσών χωμάτινων δεξαμενών στον Αρχάγγελο στην διαδρομή προς Λιβάδια.
·        Να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει άμεσα η λιμνοδεξαμενή στο Θεοδωράκι. Να παρθούν μέτρα να μπορέσει το αρδευτικό νερό με ελεύθερη ροή από την «μάνα» της Φούστανης  προς Πρόδρομο και Κωνσταντία να φθάσει και στην Μηλιά.
·        Ορθολογική αξιοποίηση των λιμνοδεξαμενών Βορεινού και Νεοχωρίου που μπορούν ( πλήν του Βορεινού και Νεοχωρίου) να ποτίσουν τμήμα του κάμπου στον Εξαπλάτανο
·        Επέκταση αύλακα στην Φούστανη για την άρδευση με φυσική ροή και της περιοχής πέραν του επαρχιακού δρόμου
·        Μικρές παρεμβάσεις ( με ένα του Δήμου) σε όλα τα χωριά, που εκτιμάται ότι με την ουσιαστική συνεργασία με το τοπικά συμβούλια και τους συνεταιρισμούς  μπορούν να λύσουν μεγάλο ποσοστό του αρδευτικού προβλήματος.
·        Εμπλουτισμός του υδροφόρου ορίζοντα με έργα που να βάζουν νερό από τις ίδιες τρύπες ανάποδα τον χειμώνα για να είναι υψηλά στάθμη και το κόστος άντλησης να είναι μικρότερο.
Τα έργα αυτά θα μελετηθούν και θα διεκδικείται  η ένταξη τους σε χρηματοδοτικό εργαλείο.
3.   ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
·         Να γίνει marketing για φτηνά πακέτα τουρισμού από τα πρακτορεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης και των γειτονικών Βαλκανικών χωρών που πέραν των Λουτρών και του Χιονοδρομικού να περιέχουν προορισμούς της Ανατολικής Αλμωπίας ( Γέφυρα Μεγ. Αλεξάνδρου, κάστρο Χρυσής,  αρχαιολογικά ευρύματα στην Κωνσταντία και Πρόδρομο, εκκλησάκι Αγ. Γιάννη στην Θηριόπετρα,  Φούστανη μετά από αποκατάσταση και εξωραϊσμό στο ποταμάκι της πλατείας, πλατεία Αετοχωρίου, Νότιας, καταρράκτης Νότιας,  Μοναστήρι Αρχαγγέλου, διαδρομή προς Λιβάδια, βυζαντινές εκκλησίες κλπ).  Έτσι και η Ανατολική Αλμωπία θα αποκτήσει περισσότερη ζωή και θα δημιουργηθούν κίνητρα περαιτέρω υποδομών από Δήμο και ιδιώτες αλλά και ο επισκέπτης της περιοχής θα παρατείνει την διαμονή του στην Αλμωπία. Αυτό βέβαια προϋποθέτει την ανάδειξη και αξιοποίηση όλων αυτών των χώρων για να προσφέρεται ποιότητα τουριστικού προϊόντος.   
·        Να δοθεί βοήθεια στον ορειβατικό τουρισμό με δεδομένη την ύπαρξη σπουδαίων ορειβατικών διαδρομών στην Τζένα και το Πίνοβο και την πολύ καλή λειτουργία του Ορειβατικού συλλόγου, πάνω στον οποίο μπορεί να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια. Να κατασκευαστεί το καταφύγιο που χρόνια παλεύει ο Ορειβατικός σύλλογος.
  Η πρόταση αυτή για την Ανατολική Αλμωπία δεν περιλαμβάνει, όπως γίνεται κατανοητό, επιμέρους σοβαρά προβλήματα των χωριών. Είναι γενικοί άξονες των βασικών ζητημάτων που θα έχουν πολλαπλασιαστική επίδραση στους πολίτες. Είναι σαφές ότι διεκδικήσεις των χωριών και σκέψεις για τον καλύτερο σχεδιασμό παρεμβάσεων θα συνυπολογιστούν σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια και μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις στα χωριά.
Θεωρούμε ότι η συνεκτική ρεαλιστική αναπτυξιακή μας πρόταση μπορεί να βγάλει την ανατολική Αλμωπία από την απομόνωση και την υποβάθμιση και θα βοηθήσει την ισόρροπη ανάπτυξη όλης της Αλμωπίας.
Φυσικά πρέπει να την δεί κανείς ενταγμένη μέσα  στο συνολικό πρόγραμμα του συνδυασμού για όλη της Αλμωπία αφού τα ζητήματα στήριξης του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, των υλοτόμων, των επαγγελματιών, τα θέματα καθημερινότητας του πολίτη, καθαριότητας, προστασίας του περιβάλλοντος, στερεών αποβλήτων κλπ θα είναι κοινά για όλη την Αλμωπία. Το ίδιο και τα συγκεκριμένα μέτρα για την αποκέντρωση, την ισχυροποίηση των τοπικών συμβουλίων και της ενεργού συμμετοχής του πολίτη.
Η Αλμωπία πρέπει να προχωρήσει. Να ανέβει ο πήχης. Να ξεφύγει από την μιζέρια και την υποβάθμιση. Να εκπροσωπηθεί όπως της αξίζει και να διεκδικήσει. Ο συνδυασμός μας «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» θα δώσει προς αυτή την κατεύθυνση τον καλύτερο εαυτό του.  





Έχουν θέσει τον εαυτό τους στην διάθεση του συνδυασμού για υποψηφιότητα
Το ψηφοδέλτιο θα συγκροτηθεί δημοκρατικά μετά την έκφραση όλων των διαθεσιμοτήτων
                                         
ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ  ΚΑΙ Φ/Β, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ     ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ   Γεωπόνος, Πρόεδρος ΓΕΚΟΣΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ          Δάσκαλος, ασφαλιστής και πρόεδρος συλλόγου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Πολυκάρπης
ΓΙΟΡΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ         Ασφαλίστρια 
ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΤΕΛΗΣ  Προπονητής άρσης βαρών με παγκόσμιες διακρίσεις - προπονητήςσυλλόγου  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Εξαπλατάνου
ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ    Γεωπόνος, φυτώρια, από τους πρωτεργάτες στην ίδρυση και ανάπτυξη Ορειβατικού συλλόγου
ΚΑΡΑΣΑΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, πρόεδρος μικρασιατικού συλλόγου ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ
ΒΑΙΒΑΚΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ           Γεωπόνος, ενασχολούμενος χρόνια με το ποσόσφαιρο, μέλος διοίκησης ΕΠΣ Πέλλας
ΚΑΛΙΟΝΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ        Συντήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγρότης
ΚΟΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ         Συνταξιούχος ΔΕΗ και ψυχή του πολιτιστικού συλλόγου της Φούστανης
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ          Μηχανολόγος Μηχανικός με γνωστη κοινωνική προσφορά
ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ            Μηχανολόγος Μηχανικός
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ        Ηλεκτρολόγος που έχει βοηθήσει τους δήμους όσον αφορά την άρδευση
ΔΑΝΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ       Μηχανολόγος Μηχανικός και Πολιτικός Μηχανικός
ΤΣΑΡΙΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ιδιοκτήτης ταξι          
ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ      Αστυνομικός
ΧΑΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ       Ιδιοκτήτης καφετέριας
ΜΑΝΤΖΕΡΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ   Ιδιωτικός υπάλληλος
ΖΑΜΠΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ           Ιδιωτικός υπάλληλος
ΚΩΣΤΙΝΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ      Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ         
ΤΣΟΡΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ         Αγρότης, πρόεδρος συλλόγου νέων αγροτών
ΜΙΜΙΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ            Φυσιοθεραπευτής   
ΤΣΕΒΔΟΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ    Ιδιοκτήτης ταξί και φωτοβολταϊκών
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ         Ιδιωτικός υπάλληλος
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ        συνταξιούχος υγειονομικός
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΕΝΤΣΗ  τραγουδίστρια          
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ μηχανοτεχνίτης        
ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΜΑΝΙΔΟΥ            άνεργη                        
ΔΟΛΑΠΣΗΣ ΦΑΝΗΣ   Αγρότης                     




   

40 σχόλια:

  1. Με αυτούς θα κατέβεις? πλάκα μας κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΑΧΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝ, ΔΥΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΟΥ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΟ ΨΙΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πίνεις ρε φιλε; Τι παραλήρημα είναι αυτο; το ξέρουμε το όνομα σου, μόνος είσαι και μόνος θα μείνεις, πήγαινε καλύτερα σε κανέναν ψυχολόγο

      Διαγραφή
    2. NEYRAKIA? NEYRAKIA? ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ? ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΟΣΑΥΡΟΙ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ? Ή ΤΟΥΣ ΔΕΗΤΖΙΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ? ΣΗΦΑΚΗ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ. ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Ποιο καλή η μοναξιαααααααααα.

      Διαγραφή
  3. Νε ρε ξύπνιε μάγκα με αυτούς θα κατέβη εσύ με ποιους θα κατέβης ??? και δέν σε κάνει πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ 6.03μ.μ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΝΟΗΜΑ ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΥΡΙΚΤΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΩ ΕΣΥ 8,24 ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ... ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΎΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΝΟΣ. ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ Λ.Χ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΣΙΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ, ΑΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τώρα ζοριζεσαι 9:12; Κατάλαβες ότι δεν έχεις κανένα μέλλον, ε; Είσαι έξω απο τον δεύτερο γύρο και δεν θα είστε στα πράγματα μήπως σωθειτε, λυσσαξτε όσο θέλετε, αέρα αέρα να φύγει η....

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΜΠΙΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΤΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  7. Απ΄ότι θυμάμαι ο Δημήτρης ο Μπίνος άσκησε διοίκηση στον τόπο μας και μάλιστα σε όλη την Αλμωπία. Ήταν στο τιμόνι της διοίκησης του Συνδάσμου καθαριότητας όταν ήταν κοινοτάρχης στο Γαρέφι. Στη συνέχεια προσπάθησε ανεπιτυχώς να επανέλθει στο Δήμο. Γιάννη ο Χατζηδημητρίου και ο Πασόης αποτελούν το στόχο σου και με μένος. δεν κρατάς ίσες αποστάσεις από όλους. Μήπως ήδη έκανες την επιλογή σου για τον δεύτερο γύρο. Μήπως έγιναν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ερήμην των ψηφοφόρων? Πρέπει να το ξεκαθαρίσεις γιατί έτσι όπως τα έκανες η φημολογία θα ΄σερνεται ως τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε ρε Γ.Σηφακη αριστερος το παιζεις ,μα εισαι μαλλον φανατικος δεξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΞΕΒΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΕΞΩΚΥΛΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.πΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ; ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γιαννης ειναι του ειναι και οχι του θεαθειναι. Ανθρωπος με οραμα. Και θα συγκρουστει με το κατεστημενο γιατι ειναι μαχητης. Δεν εχει χαλι για να κρυψει κατι. Καποιοιι αλλοι εχουν κανει τραστ για να συγκαλυψουν ανομιες και παρανομιες. Ο Σηφακης μιλησε για διαφθορα και υπογειες διαδρομες και θα πει και αλλα. Ερχεται ο χρονος για τους κλεπτες για τους ανεπαρκεις για τους ανικανους. Ολα στη φορα και στο φως. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για το καλο μας. Μαχητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσυ που ρωτας με ποιους κατεβαινει,τι εκφραζεις και με ποιους κατεβαινεις?Με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ η ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ?//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν κανουν τα ατομα σου δυστηχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΗΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο πολυ πονατε παιδια που ψάχνετε να σωθειτε;εσείς απαντήστε για το δεύτερο γύρο τι θα κάνετε, αν και ποιος θα σας ακούσει;δύσκολα θα σωθειτε.Δικαιολογημενα ανησυχειτε γιατι ο Σηφακης είναι ο μόνος που μπορει να κερδίσει στον δεύτερο γύρο

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑΣΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΔΙΚΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ........

      Διαγραφή
  14. Θα πάρει ο Σηφάκης τους ψηφοφόρους του από το χεράκι, για να τους υποδείξει μπροστα στην κάλπη ποιον να ψηφίσουν την δεύτερη Κυριακή (αν δεν τα καταφέρει να παει ο συνδυασμός του στις επαναληπτικές) ?????
    Τι λέτε ρε??? Αυτό γίνετε με εσας??? Σας ορίζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, το ποιον θα ψηφίσετε την 2η Κυριακή???
    Αντι να μιλάμε για προγράμμα θα λέμε κατινιές??? Εσείς που είστε "καλύτεροι" από τους υποψηφίους του Σηφάκη που είστε κρυμένοι?? Γιατί δεν συμμετέχετε στις εκλογές κι αν συμμετέχετε με ποιον είστε??? Καλά είναι να κατακρίνουμε αλλά να ξέρουμε και ποιος είναι αυτός που κατακρίνει. Τελικά δεν έφταιγε κανένας από τους πρώην αιρετούς για την κατάντια μας αλλά αυτή η γ.....η νοοτροπία που έχουμε οι περισσότεροι. Οι άνθρωποι και καλοπροαίρετοι να ήταν, όταν έχουν να κάνουν με πολίτες που είναι "πρόβατα" καλά κάνουν και μας αρμέγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΠΙΝΟ. ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΙ. ΕΞ΄ΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΠΕΝ-ΝΔ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΔΗΜΑΡ. ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

      Διαγραφή
  15. μηπως πονατε εσεις πολυ; μηπως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΧ ΓΙΑΒΡΟΥΜ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΤΕΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΣΑΝΟΥΜ; ΓΙΑΝΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΣΑΝΟΥΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΒΡΟΥΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζάνουμ, όσα τζάνουμ και να πείς προφανώς στεναχωριέσαι που ο συνδυασμός αυτός έχει μεγάλη εμβέλεια, τι να σε κάνω, υπομονή τζάνουμ, υπομονή

      Διαγραφή
  17. διακρινω εναν εκνευρισμο στον ανωνυμο 9.ο4μ.μ η μου φαινεται; το οτι παραδεχεσαι πως συμετεχεις στην νοοτροπια των προβατων ειναι ενα καλο βημα για σενα απεναντι στο κοπαδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν βρείτε συνδυασμό που έχει μέχρι τώρα δείξει ότι έχει τρείς από τους καλύτερους γεωπόνους της Αλμωπίας, έξη μηχανικούς και τόσες άλλες ειδικότητες και εκπροσώπους πάνω από δέκα συλλόγων τότε να μου σφυρίξετε; που ζείτε εσείς που ζορίζεστε τόσο πολύ και κατακρίνετε; Ο συνδυασμός αυτός βαδίζει πολύ σωστά και οργανωμένα προς την νίκη, γι΄αυτό και τόσα και τέτοια σχόλια, παρακαλούμε να συνεχίσετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΗΦΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ 2Ο ΓΥΡΟ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ Ή ΟΧΙ. ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 2Ο ΓΥΡΟ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΕ ΟΛΑ? ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας φτιάξει άλλος συνδυασμό άφθαρτων με 3 γεωπόνους, 6 μηχανικούς, εκπροσώπους πάνω από δέκα συλλόγων μέχρι τώρα, ανεξάρτητο πραγματικά και με ικανούς ανθρώπους με διοικητική ικανότητα και μετά ας ανοίξει το στόμα του. Οι Χατζηδημητρίου και Πασόης δικαιολογημένα ανησυχούν αφού θα μείνουν έξω από τον δεύτερο γύρο και ο Μπίνος γιατί με Σηφάκη θα χάσει στον δεύτερο

      Διαγραφή
    2. Υπομονη παιδια ο καιρος πλησιάζει και ολα τα μωρα στην πιστα ........εκτος κιαν νομιζεται οτι ο κοσμος τρωει σανό ,,,,,,

      Διαγραφή
  20. Κοιμασαι και ονοιρευεσαι πως επειδη σχολιαζεται το θεμα εχεις και τη νικη,σχολιαζοντε τα παντα και εδω φασκει κι αντιφασκει το θεμα οντας γραμματεας Συριζα.Ο συνδιασμος αυτος δεν εχει ουτε ομοιομορφια,καμια κοινη ιδεολογια (λεμε τωρα) ουτε νεους με οραμα,εχει καποια παμπαλαια κομματοσκυλα,καποιους πεινασμενους για μεροκαματο.κ.λ.πκ.λ.π.καλα φιλε 1.19π.μ.καποιο κοινο οραμα υπαρχει πως να συμφωνει ενας ...αριστερος με ακροδεξιους και ναζιστες γινεται;αναμυγνιεται το λαδι στο νερο; οχι βεβαια!! για...σκεψου, για... σκεψου.........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ φοβάσαι φίλε, μην κάνεις έτσι, τους πεινασμένους αλλού ψάξτους, όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα, δεν σου κάνει έ; καλό κουράγιο

      Διαγραφή
    2. Πολύ φοβάσαι φίλε, τους πεινασμένους ψάξτους αλλού και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα, δύσκολη η ζωή έτσι; καλό κουράγιο

      Διαγραφή
  21. Γιατι τετοιο μενος?Γιατι καποιος που δεν εχει να κρυψη τιποτε απο το παρελθον φοβιζει καποιους?Γιατι θα πρεπει να ανακυκλωνονται οι ιδιοι και οι ιδιοι?Τι εχουν να επιδειξουν απο προηγουμενες θυτιες τους??Γιατι φοβιζει το καινουργιο και το αφθαρτο?Δεν ειναι αιτημα της κοινωνιας και των καιρων?Εαν πρεπει να επιστρεψουμαι στο παρελθον πειτε το,εαν πρεπει να κοιταξουμαι μπροστα ας σκεφτουμαι και ας πραξουμαι αναλογα!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελικά ένα ειναι το σίγουρο. Ο Σηφάκης ξεφούσκωσε χωρίς να φουσκώσει. Με τις μεθοδεύσεις και τις ίντριγκες, κατάλοιπα του σταλινικού παρελθόντος και ιδίως όταν τις παντρεύεις με ακροδεξιές γαρνιτούρες το αποτέλεσμα είναι η απόριψη μετά ξεφτύλας. Η συνέχεια είναι σκληρή για τους ¨σωτήρες¨" που κάνουν τους πρωτοεμφανιζόμενους και διαγράφουν, ή θέλουν να διαγράψουν το παρελθόν τους. Άν Σηφάκη είσαι περίφανος για τους συνεργάτες σου πρέπει να τους υπερασπιστείς και να μήν αφήσεις να σέρνονται οι φήμες για ακροδεξιούς, επενίτες, χρυσαυγίτες κλπ. Σίγουρα δεν κατεβαίνουν για πρώτη φορά στον τοπικό πολιτικό στίβο. Ο Ορέστης π.χ. μιά τετραετία συμμετείχε ενεργά στην πιό ξεφτύλα περίοδο για τον τόπο με τον συνδιασμό του Μπίνου και ήταν όπως όλοι θυμούνται από τα πρωτοπαλλήκαρα του Αποστολίδη. Οι υπόλοιποι από τα ακροδεξιά στοιχεία ήταν υποψήφιοι δυό και τρείς φορές αλλά δεν τα κατάφεραν. ¨ενας εξ' αυτών ήταν υποψήφιος στις βουλευτικές με την ΕΠΕΝ.
    ΑΥΤΌ ΒΈΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΓΙΑΛΛΑΝΤΖΊ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΙ ΕΠΙΛΉΨΙΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΣΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιές λίγο ξύδι να ξεθυμώσεις, αγανακτισμένε φοβισμένε τύπε που δήθεν πονάς για την αριστερότητα μας. Άλλαξε πλευρό και κοιμήσου μέσα στους εφιάλτες σου, τόσο πολύ πονάς;

      Διαγραφή
  23. ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ 5.27μ.μ.πολυ σωστα τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ασε ρε με το λαμογιο, λαμογια και οι αυλικοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. υπαρχουν και εξερεσεις,αλλα ..κοντος ψαλμος ,θα δουν το βρωμικο παιχνιδι που παιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)