Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αλμωπός –Γαλατάδες 3-0




Νίκη γοήτρου για τον Αλμωπό επί των Γαλατάδων , χωρίς ουσία καθώς οι ηττημένοι είχαν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική.
Ο Αλμωπός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια . Το 1-0 έκανε ο Κωνστας στο20. Στο 55΄ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτι υπερ του Αλμωπού . Στο 59΄ο Καραδήμος κάνει φάουλ στον Τσόλκα. Ο διαιτητής δεν το δίνει και ο παίκτης του Αλμωπού στην συνέχεια κάνει φάουλ από πίσω και βλέπει την κόκινη κάρτα, ενώ ο παίκτης των Γαλατάδων γίνεται αλλαγή αφού τραυματίζεται αρκετά σοβαρά.
Στο 60΄ο Πέτσος ξεφεύγει από πλάγια και δίνει έτοιμο γκολ στον Κώνστα που από κοντά κάνει το 2-0. Στ 66΄ο Τσελεπή σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Αλμωπού και στην αντεπίθεση που γίνεται ο Ορτζάνης προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακαΠιστοφίδη και κάνει το 3-0.
Διαιτητής            ΚΑΡΑΤΖΑΣ(  ΣΙΠΚΑΣ Σ      ΔΙΝΑΚΗΣ)    
4οςΓΑΤΣΟΣ
ΑΛΜΩΠΟΣ:Παυριανίδης, Θ. Ελευθεριάδης,Κουκλίδης,Θεοδωρίδης, Μιχαηλίδης(72΄Σαπουντζής)Γ. Ελευθεριάδης(70΄Καλκαβούρης), Μποζίνης, Τσόλκας, Πέτσος, Κώνστας, Σαββίδης 61΄Ορτζάνης)
ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ:Πιστοφίδης, Μανδάλης, Τουμαντζίδης, Μάλαμας(70΄Μανδάλης Μ.), Βοτάρης,Τσελεπής,Χατζηπέτρου, Ορφανίδης(72΄Τρεμπολίτης),Καραδήμος(60΄Κoϊ

μτζίδης),Νόσης, Ιωαννίδης

 ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 Εθνικός Γιαννιτσών - Ελπίδα Έδεσσας 1-1
 15΄ 0 - 1   Χ.Αδάμ
 85΄ 1 - 1 Π.  Μιχαηλίδης 



Βαθνολογία 
Γλατάδες 15
Ελπίδα Έδεσσας 12
Αλμωπός 10
Εθνικός Γ. 3





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)