Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η… ήρεμη δύναμη του ΠΑΟΚ



Ο ΑΡΙΔΑΙΩΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΙΣΚΟΒΙΤΣ





Συνεσταλμένος, διστακτικός ίσως, μα οπωσδήποτε λακωνικός και σαφής ο Μελέτιος Μίσκοβιτς ισορροπεί ανάμεσα στη συμπεριφορά του εφήβου, αλλά κι ενός συνειδητοποιημένου, δυναμικού αθλητή. Βασικό μέλος και εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης ομάδας Κ15 του ΠΑΟΚ, μετρά 14 συμμετοχές και 1.146 λεπτά στο γήπεδο, όπως και μία ασίστ. Αμυντικό χαφ, με εντυπωσιακή σωματοδομή , εξαιρετική δύναμη και πάθος είναι από τους παίκτες που οπωσδήποτε σε κερδίζουν με την απόδοσή τους, την ανταγωνιστικότητα, την προσήλωσή τους στο στόχο. Από τους παίκτες που σαφώς θα έπρεπε να έχουν θέση στην Εθνική ομάδα.

Αυτοί που τον ζουν στον ΠΑΟΚ μιλούν για ένα εξαιρετικό παιδί με ζηλευτό χαρακτήρα και καλή απόδοση στο σχολείο. Είναι μαθητής της Γ΄Γυμνασίου. Γεννήθηκε στην Ελλάδα στις 27 Σεπτεμβρίου του 1999 από γονείς Βόσνιους, που ζουν στην Αριδαία. Ο μικρός διαβιεί στους ξενώνες του ΠΑΟΚ, του οποίου έγινε μέλος πέρυσι, ερχόμενος από την Αρη, επειδή «το ήθελε πολύ», όπως λέει ο ίδιος. Θαυμάζει τον Σβαϊνστάιγκερ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε ως τον τελικό, γιατί δουλέψαμε πολύ καιρό γι’ αυτό», λέει για το ματς με τον Ολυμπιακό και συνεχίζει: «Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, το θέλουμε όλοι πολύ». Κι όταν μιλάει για τον επόμενο στόχο του, το όνειρό του, παραμένει λακωνικός: «Να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο».

Από το επίσημο site του ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)