Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι




Την ώρα που οι φαινομενικά δύο μονομάχοι των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αλμωπίας, προσπαθούν να κερδίσουν ανούσιες «μάχες» εντυπώσεων με «μεταγραφές» που θα κάνουν θόρυβο, φαίνεται ότι αγνοούν πως αυτή την τακτική έχει αρχίσει να την αγνοεί ο απλός ψηφοφόρος
  και να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Στα παιδαριώδη μέχρι στιγμής τερτίπια και την πεπατημένη  που ακολουθούν οι επιθυμούντες σφόδρα την νίκη , ο λαός μάλλον γυρίζει την πλάτη. Χόρτασε από σαχλές υποσχέσεις  και δεσμεύσεις για το αυτονόητο . Θέλει απλά κατανοητά λόγια. Ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα. Μέχρι στιγμής μόνο ο συνδυασμός του Γιάννη Σηφάκη έχει παρουσιάσει ένα σωστό  και κατανοητό πρόγραμμα. Μιλά δημόσια . Καθαρά . Απλά . Άσχετα , αν συμφωνεί ή όχι κάποιος μαζί τους , τουλάχιστον υπάρχουν δημόσιες θέσεις και απόψεις.
Προφανώς οι άλλοι δύο συνδυασμοί θεωρούν περιττά και «πολυτέλεια» να δημοσιοποιούν τις σκέψεις και τις απόψεις τους. Βλέποντας και κάνοντας. Άλλωστε σε αυτό τον τόπο, ποιος μπαίνει στο κόπο να κάνει το απλό και αυτονόητο. Να σεβαστεί τον απλό πολίτη και ψηφοφόρο. Αυτόν που αναζητά την στοιχειώδη αξιοκρατία και όχι  να υποχρεώνεται ουσιαστικά και να εκβιάζεται να δώσει την ψήφο του , γιατί υπάρχει πάντα το δίλημμα της όποιας συγγένειας. Μακάρι στα πρόσωπά τους να συμπίπτει και η ικανότητα.
Θεωρώ ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών , θα απεγκλωβιστούν πολλές δυνάμεις που  θα επιλέξουν τους καλούς και ικανούς.
Τα συνθήματα -διλλήματα
Ανίκανοι αλλά τίμιοι, (όπως υποστηρίζουν κάποιοι)
 Ικανοί αλλά ψιλολαμόγια (. Όπως υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι
Ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί με το ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ
Άλλη επιλογή δεν υπάρχει . Εκτός κι αν υπογράψουμε για μια ακόμα φορά την καταδίκη μας. Τότε δεν θα μας φταίει κανείς.  
Α.Α.Π.

13 σχόλια:

  1. Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που παρουσιάζει το πρόγραμμα του ο Σηφάκης τι βγαίνει? Δεν πείθει γιατί δεν μπορεί να αποβάλλει τον μανδύα του προσωπικού συμφέροντος και της ιδιοτέλειας, όσο και αν πασχίζει να δείξει το αντίθετο. Είναι φανερό ότι χρησιμοποιεί τις δημοτικές εκλογές ως άρμα για τις βουλευτικές. Παραμένει γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ για να ελέγχει τα πράγματα εκεί και να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου στις εθνικές. Για το καλό του τόπου και την αξιοπρέπεια όλων αυτών των αξιόλογων ανθρώπων που τον εμπιστεύτηκαν και στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση του. Να αποδείξει ότι είναι διαφορετικός πολιτικός από όσους γνωρίσαμε. Να πείσει τους πολίτες νοα τον εμπιστευθούν. Από τον ίδιο εξαρτάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σηφακης έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Θα μείνει Δημαρχος Αλμωπιας και μαζι με τους συνεργάτες του θα υλοποιήσουν το "ΑλλαΖΟΥΜΕ την Αλμωπια"

      Διαγραφή
  3. Δε θελουμε δημαρχο που δε ξερει τι γιορταζουμε το Πασχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πασχα σφαζουνε προβατα ...... μαλλον την γλυτωσες φετος!!!!

      Διαγραφή
  4. Δυστυχώς μέχρι σήμερα αυτοί που πέρασαν και αυτοί που περνούν δεν είναι ούτε τίμιοι ούτε ικανοί ,το παραμύθι με τον τίμιο τον σημερινό τελείωσε, με λίγα λόγια δεν είναι ούτε τίμιος ούτε ικανός.ΑΝΩΝΥΜΟΣ .(Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα τα πούμε και επώνυμα και με Α.Φ.Μ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ !!!ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣ!!ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ!!!!ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ "ΑΚΟΥΕΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ Ή ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ. ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ. ΛΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9 % ; ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ; ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Δίκαια τρεμεις φιλε μου, η δυναμική και το κλίμα είναι υπέρ του Σηφακη, θα παει στον δεύτερο γύρο και θα βγει

      Διαγραφή
  8. ο Σηφάκης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος γιατί ξέρει τι μπορεί να γίνει στην Αλμωπία, έχει όραμα και προτάσεις. Καλό είναι να γίνει debete των υποψηφίων δημάρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)