Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ένα μεγάλο ευχαριστώ Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας






Η ρίζα της κρίσης πλέον είναι δεδομένη και τα παρακλάδια της τα αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Οι οικογένειες που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας στη περιοχή μας όλο και αυξάνονται.
Τα παιδιά που στερούνται τα απολύτως απαραίτητα είναι πολλά. Όπως όμως απλώνεται η ρίζα της κρίσης έτσι απλώνεται και η ρίζα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας σε κάποιους ανθρώπους. Τέτοιοι άνθρωποι είναι και τα μέλη του Συλλόγου της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας καθώς και της Νεολαίας του εν λόγω Συλλόγου, όπου με πρωτοβουλία τους μαζεύτηκαν ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα τα οποία δόθηκαν στην υπηρεσία μας για να μοιραστούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Όλο το προσωπικό του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι νιώθει την αμέριστη ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη του Συλλόγου και της Νεολαίας της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας για το υπέροχο δώρο που έκαναν στις οικογένειες αυτές, για τις Άγιες αυτές μέρες καθώς και την ευχαρίστηση που έδωσαν σε εμάς να τα μοιράσουμε.  Σας ευχαριστούμε λοιπόν για την υπέροχη κίνηση αυτή ανθρωπιάς και αγάπης.

Με σεβασμό και εκτίμηση
          η Κοινωνική Λειτουργός του προγράμματοςβοήθεια στο σπίτι Αριδαίας
                                                     Νικολαϊδου Σοφία     
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)