Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Παραδίδουμε έναν νοικοκυρεμένο Δήμο



Δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού
΄΄ Νέα Εποχή για την Αλμωπία ΄΄ Δ. Πασόη



   Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
σήμερα οι πολίτες του δήμου μας αποφάσισαν για το ποιος θα είναι ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή για την επόμενη θητεία.
  Συγχαίρω τον κ. Μπίνο Δημήτρη για τη σημερινή εκλογική του νίκη και του εύχομαι καλή δύναμη και ελπίζω να σταθεί δίπλα σε όλους τους πολίτες του δήμου μας χωρίς διαχωρισμούς και εξαιρέσεις.
   Για 3,5 χρόνια, εγώ και οι συνεργάτες μου, αγωνιστήκαμε για την Αλμωπία. Δουλέψαμε σκληρά για να οργανώσουμε και να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του διευρυμένου δήμου Αλμωπίας. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα αλλά πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε στο καθήκον μας και έτσι την 1η Σεπτεμβρίου παραδίδουμε στη νέα δημοτική αρχή έναν δήμο καλά οργανωμένο, οικονομικά υγιή, με σημαντικά έργα να εκτελούνται και άλλα  ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και σε άλλα προγράμματα.
   Εδώ και πολλά χρόνια υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση πάντα σεβόμενος τους συμπολίτες μου. Σήμερα οι συμπολίτες μου αποφάσισαν να συνεχίσω από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, και αυτό ακριβώς θα κάνω. Μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, θα ασκήσουμε αυστηρή αλλά εποικοδομητική αντιπολίτευση, με έναν και μόνο στόχο, να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας.            
   Με απόλυτο σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία συνεχίζω την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση θέλοντας να είμαι, πάντα, χρήσιμος στην Αλμωπία, στο τόπο μου και στους συμπολίτες μου.
   Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού Νέα Εποχή για την Αλμωπία και όλους τους συμπολίτες  που στήριξαν την προσπάθεια μας και συμπαραστάθηκαν στον έντιμο και ηθικό αγώνα μας.
Πασόης Δημήτρης

11 σχόλια:

  1. Mpravo dimarxe eisai Kai o protos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το ήθος, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια και την εν γένει συμπεριφορά σου χωρίς καθόλου έπαρση όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ΕΥΓΕ!!!!!!!!!.
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Πασόη Συγχαρητήρια! Αναγνωρίζουμε ότι είστε εργατικός και κάνατε πραγματικά καθαρό και έντιμο αγώνα και προεκλογικά αλλά κυρίως το χρονικό διάστημα των 3,5 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ......ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ.

      Διαγραφή
    2. Ηταν αντιδήμαρχος οικονομικών και πρόεδρος των Λουτρών στον πρώτο καποδιστριακό δήμο επί δημαρχίας Χατζηδημητρίου.

      Διαγραφή
  5. Νοικοκυρεμένος δήμος.
    Αν εννοεί ότι παραδίδει έναν δήμο χωρίς υπηρεσίες, χωρίς απορριματοφόρα, χωρίς ανοικτό θέατρο, χωρίς ΧΥΤΑ, χωρίς δημοτικό φωτισμό, τότε ναι είναι νυκοκυρεμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ΤΗΝ ΑΛΑΞΕΣ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΙΓΥΡΙ ΑΠΟΛΙΕΣΑΙ ΑΧΡΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΙΠΑΡΚΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοη το φταιξιμο ειναι στην ατολμια σου εναντι των συνεργατων σου που δεν δουλεψαν. Μονο το μηνιατικο τους ενδιεφερε.μμχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ : 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ ; ΤΙΠΟΤΑ ; ΟΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΥΦΑΚΗ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ, ΕΥΤΥΧΟΣ ΦΕΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Δήμαρχε Πασόη η μοναδική σου προσφορά σε αυτόν τον τόπο σε αυτά τα τρεισήμισι χρόνια, είναι τώρα αυτή που φεύγεις, και αν δεν ανακατευτείς άλλη φορά με τον Δήμο θα είναι ακόμη περισσότερη η προσφορά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)