Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Προσκλητήριο ανατροπής από τον Γιάννη Σόντρα



Αφού εκφράσω για μία ακόμη φορά, τις ευχαριστίες μου προς τους συμπολίτες μας, που δεν υπέκυψαν στα κηρύγματα μισαλλοδοξίας και στα δημοσιεύματα παραπληροφόρησης του κ. Γιάννου, θέλω να τους θυμίσω ότι είμαστε η πλειοψηφία του 58% και κρατάμε το μέλλον του τόπου στα χέρια
μας.
Η απλή αριθμητική μας δείχνει το δρόμο.
Το 58% είναι μεγαλύτερο από το 42%.
Καλώ όλους τους συμπολίτες μας, που στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών εκφράσανε την άρνηση και την αποδοκιμασία τους στις πολιτικές επιλογές και στον τρόπο διοίκησης του κ. Γιάννου,  επιλέγοντας κάποιον από τους υπόλοιπους τρεις συνδυασμούς, να συμπαραταχθούν μαζί μας, για να τελειώσει η καταστροφική για το Δήμο μας, θητεία του.
Καλώ επίσης και όλους τους συμπολίτες μας, που «υποχρεώθηκαν» στη στήριξη του κ. Γιάννου, να εκφράσουν την αγανάκτησή τους και την αποδοκιμασία τους, στις ανήθικες πρακτικές του, που κουρέλιασαν  την αξιοπρέπειά τους.
Καλώ τέλος,  όλους όσους έχουμε διαφορετική προσέγγιση στα προβλήματα και στον τρόπο αντιμετώπισής τους, αλλά έχουμε την ίδια αγωνία και αγάπη για τον τόπο μας να συμπορευτούμε.
Στις 18 Μαΐου 2014 μετρηθήκαμε.
Στις 25 Μαΐου 2014 κερδίζουμε την αξιοπρέπεια του τόπου μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΝΤΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)