Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Απλή απορία

Διάβασα σήμερα στο διαδίκτυο

«Τη λαϊκή αγορά της Αριδαίας επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Μπίνος.


Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας, συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον ανέδειξε νικητή στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, ενώ δέχτηκε πολλές ευχές για καλή επιτυχία στο νέο του έργο.

Στο πλευρό του βρίσκονταν οι Χρήστος Χουρσόγλου, Γιάννης Κετικίδης, Δημήτρης Βέσκος, Γιώργος Γούδας, Γιώργος Σαββίδης, Χρήστος Γεωργίου, Χρήστος Δόντσος κ.α.»


Ερώτημα. Είχε άδεια από την υπηρεσία του ο κ Σαββίδης ή την έκανε κοπάνα;
Αν είχε άδεια , ζητώ ταπεινά συγνώμη. Αν όμως την κοπάνησε από την δουλειά του , νομίζω ότι είναι τουλάχιστον πρόκληση. Κάθε απάντηση δεκτή (και επιβεβλημένη από την υπηρεσία του. Διαφορετικά κκ προϊστάμενοί τους υπάρχει συγκάλυψη)
Α.Α.Π.

15 σχόλια:

  1. ΕΔΩ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΠΑΝΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΡΙΝ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ----- ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω την εντύπωση ότι είναι ένας βολεμένος του συστήματος ο κύριος . Φωτογραφία στο Γραφείο του είχε τον παπανδρέου μαζί του (τώρα μάλλον τον κρύβει). Μπράβο του πάντως τόσα χρόνια ούτε τύψεις έχει ούτε τίποτα. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι λογαριασμό θα σου δώσουμε εσένα κύριε ΑΓ.Α.ΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2 ωρη ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.. ΝΑ ΕΛΕΧΘΕΙ Κ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ/ΟΙ ΠΟΛΙΤΗΣ/ΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πεμπτη ηταν. Βγηκε για ψωνια οπως καθε φορα. Κατα τα αλλα εργαζομαστε..σκληρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μαρτυρησετε για ολα τα πολιτικα και..αισχη ολοι σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. με όλο το σεβασμό στην διακριτηκότητα που είχε ο κ. Τάκης στις εκλογές, τον ενημερώνουμε πως κάθε μ.... του νέου δημαρχου και των συμβούλων του, θα τη χρεώνεται αυτός. Αυτό να μη το ξεχνά. Αυτός μας τους φύτεψε, αυτός έχει και την ευθύνη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ Α.Α.Π. ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειναι προεδροσ τ.ο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο νέος δήμαρχος είχε άδεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο νέος Δήμαρχος είχε ΑΔΕΙΑ από την υπηρεσία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O κ Μπίνος μας δίδασκε οτι η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά πρεπει να φαίνεται και τίμια.Τώρα κ.καθηγητά και Δήμαρχε μας τη γυναίκα του Καίσαρα που πρεπει να την κατατάξουμε αν λάβουμε υποψη μας την κουστωδία που σε ακολουθόυσε την Πεμπτη τον Χογλου, Τον Σαβ..δη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο νέος Δημαρχος Αριδαίας για να δείξει ότι ξεκινάει καλα πρεπει να απαντήσει στην απορία των Δημοτών .είχε άδεια από την υπηρεσία του για να περιφέρεται στο παζαρι η εγραψε την υπηρεσία του στα παλαιοτερα των υποδηματων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολα μια συγκαλυψη σε βαρος τιυ λαου. Ξυπνστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)