Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δυνάμωση του ΚΚΕ στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΛΛΑΣ



       Από την Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ μαζί με τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους & όλες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, συμπορεύτηκαν μαζί μας και ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στήριξε το ΚΚΕ στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας και στους Δήμους της Π.Ε.Πέλλας.

       Στον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας σημείωσε σημαντική άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές του 2010, αλλά και την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στις τελευταίες εκλογές του Ιούνη του 2012. Επίσης κατάφερε την εκπροσώπησή του στους Δήμους Πέλλας & Σκύδρας.
      Γνωρίζουμε, ότι αρκετοί από τους συμπολίτες μας, που έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, δεν συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ. Γνωρίζουμε όμως, επίσης, πως η συμπόρευση με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αποτελεί συνειδητή επιλογή, καταδίκης των αντιλαϊκών πολιτικών, που εφαρμόστηκαν, όλα τα προηγούμενα χρόνια, τόσο από τις κυβερνήσεις, όσο και από την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας & τους Δήμους της Πέλλας.    
      Καλούμε, όσους στήριξαν τους συνδυασμούς μας με την ψήφο τους, να μην εγκλωβιστούν σε αποπροσανατολιστικά και ανούσια διλλήματα στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, καταδικάζοντας και πάλι τους εκπροσώπους των πολιτικών, της φτώχιας και της εξαθλίωσης.
      Τους καλούμε να επιλέξουν έστω ένα μικρό εκλογικό βήμα απεγκλωβισμού από όλα τα κόμματα, που στηρίζουν την εξουσία των μονοπωλίων και τα δεσμά της ΕΕ. Η καταδίκη της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης - ΕΕ κρίνεται και με την απόρριψη του «μικρότερου κακού» στον β’ γύρο και τις Ευρωεκλογές. Δεν μπορεί να συρόμαστε στις κάλπες με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα, εκβιασμούς και λόγω του εκλογικού νόμου για τους δύο γύρους, που πρέπει να καταργηθεί.
      Καλούμε το λαό και τη νεολαία, τους άνεργους, τους αγρότες, τους μικρούς επαγγελματίες & εμπό-ρους της Πέλλας στις Ευρωεκλογές να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ, για να δυναμώσει η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα και τα μνημόνια διαρκείας, που επιβάλλει η ΕΕ και οι δυνάμεις που την στηρίζουν.                 

       Για ν’ανοίξει ο δρόμος ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής, όποια κυβέρνηση κι αν την εφα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)