Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Αλλαγή «φρουράς» στον Αλμωπό



Όπως όλα δείχνουν σύντομα ο Αλμωπός αποκτά νέα Διοίκηση , με κεντρικό πρόσωπο τον Κώστα Γάτσο. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι η διοίκηση πρέπει να είναι διευρυμένη γιατί  «η προσπάθεια του Αλμωπού θέλει σοβαρή ενδυνάμωση τόσο στον οικονομικό τομέα, αλλά κυρίως από ανθρώπους και στελέχη».


Όπως τόνισε  «Η δική του πρόταση είναι να διευρυνθεί η Διοίκηση με νέο αίμα, με νέους ανθρώπους, με όσους από τους παλιούς θέλουν να παραμείνουν. Να δημιουργηθεί μία καινούρια πιο διευρυμένη Διοίκηση η οποία θα έχει τη δυνατότητα να κινητοποιήσει λίγο περισσότερο την περιοχή μας και να κοιτάξει να σχεδιάσει το ποδοσφαιρικό μέλλον της επαρχίας της Αλμωπίας με αιχμή του δόρατος τον Αλμωπό».
Και κατέληξε προτείνοντας «Εάν κάτι τέτοιο ταιριάζει και στις δικές σας απόψεις, εγώ προτίθεμαι να αναλάβω αυτή την προσπάθεια και να συζητήσουμε όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες».
Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο σχήμα . Στην  επαναληπτική γενική συνέλευση της Παρασκευής παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας και νυν περιφερειακός σύμβουλος Π. Ζέρζης , ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Μάκης Δεμίρης , ο σύμβουλος της δημοτικής  κοινότητας Αριδαίας Δημήτρης Γιάντσης.

Ο Πρόεδρος Νίκος Κοντάκος αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, στις Ακαδημίες, οι οποίες είχαν μία εξαιρετική παρουσία και γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά.
Αναφερόμενος στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή είπε ότι  δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Πέτρου Ζέρζη.  

7 σχόλια:

  1. πολύ καλή προσπαθεια απ όλους μαζί.Ζερζης Δεμίρης να μην δωσουν πολιτική χροιά στην προσπάθεια κι ας είναι όπως πάντα από κοντα αλλά με το δικό τους τρόπο.Καλή δύναμη παληκάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πράγμα πάει από μόνο βρε παιδιά.Όλο αυτά τα παληκάρια που ασχολήθηκαν με την ομάδα τα τελευταία 3-4 χρόνια ,ένας περισσότερος ,ένας λιγότερος και με Γάτσο μαζί είναι το καλύτερο.Προχωράμε στα επόμενα.Οι γονείς των μικρών απ τις Ακαδημίες σας στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά ο Πασόης το έφαγε το κεφάλι του αφήνοντας την ομάδα αβοηθητη πέρυσι και πρόπερσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν έμαθε το ποδόσφαιρο με το ζόρι επειδή ''πρέπει'' ...άστο δε λέει....
    Να το αγαπάς πρέπει 9.11 Αυτό δεν το είχε ο Πασόης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για ρωτησται φασουρακη και σολων ποσο βοηξησε ο ζερζης σαν δήμαρχος που αφησε την ομαδα να πεση και τωρα με τα λεφτα αλλων εμφανίζεται σωτηρας αυτά για να μαθαίνεται και να μην ξεχναμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.03 αρκεί να βοηθάς την ομάδα με τον τρόπο σου και ξέρουν οι υπόλοιποι.

      Διαγραφή
  6. Γατσο προχώρα! Άμα έχεις Μπαλκατζη και Σόλων μη φοβάσε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)