Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αντικαπνιστικό τουρνουά Μπάσκετ






  « BRAZIL »  Ο…..ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 
Τερμάτισε στην Τρίτη θέση  









  
Ένας σημαντικός θεσμός που φέτος έκλεισε τα 7 χρόνια είναι το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Κέντρου Πρόληψης ΟΡΑΜΑ και τη συνδρομή του Δήμου Έδεσσας.
Το Τουρνουά ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 15 Ιουνίου και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου συμμετείχε στην απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων στους συμμετέχοντες. Ο Δήμος Έδεσσας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στηρίζει κάθε πρωτοβουλία για εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και προαγωγή της υγείας των πολιτών, όπως είναι το Αντικαπνιστικό Τουρνουά, που έχει ευαισθητοποιήσει πολλά νέα παιδιά ενάντια στο κάπνισμα.

  « BRAZIL »  Ο…..ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ  

Τερμάτισε στην Τρίτη θέση      
Στις 15-06-2014 και ώρα 18.30 στο κλειστό της Έδεσσας στα πλαίσια του 7ου Αντικαπνιστικού τουρνουά  ΜΠΑΣΚΕΤ, που διοργανώνει το <<ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΡΑΜΑ>>, ο ΠΗΓΑΣΟΣ Αριδαίας, νίκησε την ομάδα Βrazil  με σκόρ 68 – 64 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης και κατέλαβε την τρίτη θέση. Από την ομάδα του  πήγασου όλοι οι παίκτες ήταν φανταστικοί.-
Επίσης ο ΠΗΓΑΣΟΣ Ευχαριστεί το  <<ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΡΑΜΑ>>, για την άψογη διοργάνωση και την βράβευση της ομάδος μας με το κύπελλο ήθος.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια στον πηγασο.βασιλη και εις ανωτερα.Η επομενη κινηση σου να συμμετεχεις στην διοικηση του Φ.Ο.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)