Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Αποχωρεί από την ΑΔΑΚΑ ο Χάρης Πατσίδης



Με την παρακάτω δήλωσή του ο Χάρης Πατσίδης κάνει γνωστή την αποχωρησή του από την ΑΔΑΚΑ του Ανδρέα Κόγιου:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Σας ευχαριστών για την υποστήριξη την  εκτίμησηκαι σεβασμό που μου δείξατε στην προεκλογική περίοδο.
Σας μίλησα έντιμα από νωρίς. Πρότεινα συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα. Συζήτησα με την πλειοψηφία των συμπολιτών μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.
Η θέση και η στάση μου ήταν πάντα για το κοινό καλό . Μίλησα για διαφάνεια και κοινωνική δικαιοσύνη. Την προοπτική προόδου και εημερίας στον δυναμικό μα αδικημένο τόπο μας.
Η στάση μου αυτή βρήκε την όποια  ανταπόκριση από την κοινωνία του Δήμου μας και μου έδωσε την δυνατότητα να διδαχθώ από την εμπειρία αυτή.
Ως ενεργός πολίτης πλέον θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αξία της προσφοράς, υπηρετώντας την αγαπημένη μας Αλμωπία. Δεν θα δώσω το δικαίωμα σδε κανέναν , για να μην γινουμε μία από τα ίδια , τιμώντας την αγάπη και την συμπάθειά σας.
Επιπρόσθετα με όλο τον σεβασμό στους συνδημότες και ψηφοφόρους μου , αποφάσισα την αποχώρησή μου από τον συνδυασμό ΑΔΑΚΑ.

Χάρης Πατσίδης

8 σχόλια:

  1. απο την στιγμη που δεν πηρες εδρα ειναι σαν να εχεις αποχωρηση περιτη η αποχωρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά μας τα είπες κ.Χάρη , όμως τους λόγους της αποχώρησης από τον ΑΔΑΚΑ πότε και από που θα τους μάθουμε.. Υαρχει ελπίδα να τους μάθουμε από σένα??.Αν όχι θα επανέλθω.
    Μέ πολυ εκτίμηση
    Α.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ποιος εισαι εσυ ρε; θα τρελαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδή εαν βγαίνουν οι αστυνομικοί στη συνταξη τέτοιες τρέλες θα έχουμε?? δεν μας λυπάστlε τους κακόμοιρους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια οι εκλογες τελειωσαν μην επηρεάζεστε απο την τηλεοραση τέλος διακοπές τώρα φαντασου να κερδιζε τις εκλογες ο ΑΔΑΚΑ τι θα ειχαμε ακομα με αυτον ασχοληστε τι κομπλεξ
    ειναι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΧΑΡΗ ΤΙ ΛΕΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ; ΧΑΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΖΑΝΟΥΜ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΝΙΔΗ; ΑΧ ΧΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ; ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑΒΡΟΥΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)