Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αιτήσεις «μαϊμού» για υδρονομείς


Πληθαίνουν οι πληροφορίες που φέρουν να έχουν γίνει αιτήσεις «μαϊμού» για υδρονομείς.
Το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας  πρόκειται να κληθεί στην αυριανή συνεδρίαση να επιλέξει υδρονομείς για την φετινή αρδευτική περίοδο. Σε γνώση της πλειοψηφίας υπάρχουν αιτήσεις ατόμων οι οποίοι θα επιλεγούν εικονικά και στην ουσία άλλοι –ακόμα και συνταξιούχοι-θα ασκούν τα καθήκοντά τους. Οι καταγγελίες έχουν γίνει στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ  και βεβαίως  μόνο μετά τον ορισμό μπορούν να διασταυρωθούν στην πράξη.  




16 σχόλια:

  1. είναι πολύ σοβαρό το θέμα και ελπίζουμε ότι ο δήμαρχος και ο νεος και ο νυν θα γίνουν επιτελους αξιοκρατικοί και δίκαιοι.Δεν περισεύει ούτε ενα ένα ευρώ για δικά μας και δικά σας παιδιά.Ο εισαγγελέας είναι δίπλα σε οτι κανουμε.Τιμιότητα και δικαιοσύνη είναι ο μόνος τρόπος διοίκησης...ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΑ: ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ( ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μας λες για μαιμου αιτησεις αλλα δεν μας λες απο τον τσαρλι τον πεχνιδιαρι ή ποιον άλλο ;χαχαχαχαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι θέσεις αυτών των υδρονομέων ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έχουν κλίσει πριν από τις εκλογές και κάθε άλλη συζήτηση περιττεύει ,αυτά τα τερτίπια για τον Πασόη είναι λουκουμάκι. Ένας φίλος από τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο αξιοκρατια αλλο τιποτα τα δυο τριτα απο αυτους που θα μπουν ηταν εφορευτικη επιτροπη στους κατα τοπους δημοτικους οικισμους με το πασοη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ...ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΙΝΙΑΚΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ????ΕΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.....ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ....ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όλοι συμφωνούσαν μεταξύ τους για τον υδρονομέα, το θέμα είναι να ορίζονται άτομα που έχουν πραγματική οικονομική ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Einai alithia .2 xronia stin xrysa douleue o pateras sto onoma tis koris tou.kai den eixe anagi eno ypirxan kapioi me paidia kai megali anagi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ κυριε 8:21 εφορευτικη του πασοη, δεν ειμαστε μπινιακοι ολοι μπορεί να είμαστε και Σιφακιδες αλλα κατι σαν και εσένα τύποι τα φάγατε ολοι μαζί αντε καλή θητεια σαν νερολας 13ευρω την ημερα 25μερες το μηνα 4μηνες 100ενσημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΌ ΙΔΡΥΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΙΚΑΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΥΤΌ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!!!!!ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ????Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ... ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ Α.Σ.Ε.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ante na doume tou xronou tis prakseis sas ki oxi na meinoun sta logia!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε ολα τα χωρια θα μπουν Γαρεφιωτες θελετε δε θελετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)