Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Έμμισθος ο Τάσος Θεοδωρίδης , άμισθος ο Στ. Καραμαριάς





Με τροποιητική απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας από 1 Ιουνίου  μέχρι 31 Αυγούστου2014
ο Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης θα είναι έμμισθος , ενώ άμισθος για το ίδιο χρονικό διάστημα θα είναι ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Καραμαριάς.Να σημειωθεί ότι ο Τασος Θεοδωρίδης ήταν άμισθος Αντιδήμαρχος , ενώ είχε αποποιηθεί και την αποζηνίωση του Αντιπροέδρου στην ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

5 σχόλια:

  1. θα πρέπει να λέμε ένα μεγάλο μπραβο σε όσους έχουν τα κότσια και δουλευουν άμισθοι για το Δήμο.Πραγματικά μπράβο και δεν είμαι ψηφοφόρος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΑΝ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταυρο μην σφαζεις αλλα προβατα δεν θα μεινει τιποτε απο το κοπάδι ... μπραβο παντως εισαι μαγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :) Το "αμισθοι"δεν σημαινει τιποτα,γιατι. κανενας δεν δουλευει τζαμπα,μονο αν υπαρχει καποιος αλλος σκοπος!πχ οπως να εχουν βλεψεις για να γινουν "μελλοντικοι δημαρχοι" λεμε τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όσο το διαβάζω τόσο εντυπωσιακό το βλέπω! Πολύ πολύ μεγάλη μαγκιά σε όσους δημοτικούς παράγοντες τολμούν και γίνονται άμισθοι.Ναι , γιατί δεν εισπράτουν ένα σοβαρό ποσό και δείχνουν ότι δεν μπήκαν για τα χρήματα.Είναι ο μόνος τρόπος να ανεβάσεις τον πήχυ αν είσαι αληθινός βοηθός του Δήμου -και αφού κάθε υποψήφιος ζήτησε να εκλεγεί, δεν τον παρακάλεσε κανείς- τότε ναι ! υπάρχουν σωστά άτομα....Και φυσικά θα υπάρχουν και στο νέο Δήμαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)