Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Μισές αλήθειες για το νέο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας



Μισές αλήθειες λέγονται και γράφονται μέχρι στιγμής για το 2 Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας που
κατασκευάστηκε και δεν έχει αυλή. Η απερχόμενη δημοτική αρχή ίσως έχει τις λιγότερες ευθύνες . Έχει όμως την μεγαλύτερη . Δεν είπε ποτέ την αλήθεια  δημόσια όπως όφειλε. Εμεις θα περιμένουμε να το πράξει με παρρησία , γιατί αυτί επιβάλλει η δεοντολογία. Η αλήθεια βέβαια θα λάμψει , αν και είναι γνωστή στους περισσότερους από αυτούς που κλαίνε και οδύρονται. Και η αλήθεια είναι μία. Δεν αλλάζει με τερτίπια και μαλαγανιές.  
Εμείς θα περιμένουμε λίγο ακόμα .

5 σχόλια:

  1. Αγαπητέ φίλε Πέτρο, αυτή που γράφεται είναι η μόνη αλήθεια και είναι βασισμένη σε έγγραφα και στοιχεία που συλλέχθηκαν όχι μόνο από το δήμο μας αλλά και άλλες υπηρεσίες και υπουργία από καταχωνιασμένους φακέλους "επιμελώς ατημέλητους" ... Αν παρά ταύτα υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, σε παρακαλώ πολύ να τα δημοσιοποιήσεις γιατί ο στόχος είναι κοινός και ιερός και δε χωράνε ούτε "τερτίπια και μαλαγανιές" όπως πολύ σωστά λες, ούτε βέβαια προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές πρακτικές.
    Βασιζόμαστε σε σας τους δημοσιογράφους για να ενημερώσετε την κοινή γνώμη σωστά και σας ευχαριστούμε πολύ για την αρωγή σας!!
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για σχολείο, δηλαδή για το παρόν και το μέλλον χιλιάδων παιδιών του τόπου μας.
    Εμείς λίγο πολύ, τη ζήσαμε τη ζωή μας. Δε διορθωνόμαστε. Ας ρίξουμε την προσοχή μας στις νέες γενιές μήπως και δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυρια Μελιτα μου εσυ κανεις αυτοι τη δουλεια και δεν βρηκες ακρη και ζητας απο αλλους βοηθεια ?γιατι δεν δινεις αυτα τα στοιχεια που βρηκες οσα συλλεχθηκαν οπως λες απο υπουργια και καταχωνιασμενους φακελους μηπως δεν θελεις να γινεις εσυ εχθρος καποων?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι ο Πασόης δεν γνώριζε το θέμα και μάλλον δεν γνώριζε ούτε ότι κατασκευαζόταν σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως γνώριζε πολύ περισσότερα και έβαλε το σχολείο μπροστά για να καλύπτει άλλα;

      Διαγραφή
  4. Μελίτα, για ποια δημοσιογραφία μιλάς; Αυτή του 50ευρου που σκάει ο κάθε πολιτικάντης της Αλμωπίας σε γνωστά και μη εξαιρετέα blogs και sites για να αβαντάρουν ή να κράζουν κατευθυνόμενα;;

    ΥΓ. Ρε παιδιά, λίγο τα ορθογραφικά να κοιτάξετε..πονάνε τα μάτια μας (και τα μυαλά μας)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)