Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Νέα πλάνα στον Α.Σ. Πρόμαχοι






Υψηλούς στόχους θέτει φέτος η ομάδα των Προμάχων . Μετά τη συμφωνία με τον Βασίλη Σαμαρά στο πόστο του προπονητή , κινείται προσεκτικά στην συγκρότηση του ρόστερ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει θέσει φιλόδοξους στόχους και έχει ξεκινήσει  βολιδοσκοπήσεις σε ποδοσφαιριστές  που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Την ομάδα αναμένεται να στελεχώσουν τρια νέα ταλέντα που έχει επιλέξει ο Βασίλης Σαμαράς. Συζητείται το όνομα του Νίκου Νάνου από την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου. Ο παίκτης έχει κάνει γνωστό στο Λυκόστομο , ότι δεν θα συνεχίσει εκεί. Ο δεινός σκόρερ του Ηρακλή Γαρεφείου  Ματθαίος Μάρκου , ο οποίος όμως πρόκειται να παρουσιαστεί στον στρατό.

Αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα ο Γιώργος Σέλκος (Μπέιλι), για να «κρεμάσει» τα παπούτσια του από την ομάδα που ξεκίνησε , αλλά και να προσφέρει το πάθος και την μαχητικότητά του. Ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό ήθος. Επιστρέφει από την Άψαλο , εκτός απροόπτου  από την Άψαλο ο τερματοφύλακας  Χρήστος Σέλκος ( Τσώλης).
Νεανική αυρα αναμένεται να δώσουν ον Στέφανος Μεσκίνης που έπαιξε στον Εθνικό Αριδαίας και ο Γιάννης Μούγιος που ανήκε στην Όρμα. Στην μεγάλη ομάδα μεταπηδούν και οι ταλαντούχοι Χρήστος Καραπάνος και ο Σταύρος Τούμπης. Αμφίβολη είναι η παραμονή του Γιώργου Νάνου που έχει πολλές προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών . Η προετοιμασία έχει οριστεί για τις 6 Αυγούστου.

Ρεπορτάζ Ν. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)