Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Κουρέλι ο μύθος περί «διαφάνειας» στον Δήμο Αλμωπίας





Δεν επέδειξαν κανένα βιβλίο  της  ΔΕΥΑ για ελέγχους στο ΣΔΟΕ

Η περιβόητη διαφάνεια στον Δήμο Αλμωπίας τελικά ήταν ένας καλοστημένος μύθος  για να καλύπτει αδυναμίες , ανυπαρξίες και πιθανόν προεκλογικές ομηρίες και συμμαχίες .
Αυτό τουλάχιστον προκύπτουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες  υπάρχει έγγραφο του ΣΔΟΕ, με το οποίο γίνεται γνωστό ότι δεν προσκομίστηκε κανένα τηρούμενο βιβλίο για έλεγχο από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας , το 2012 όταν μετά από εισαγγελική παραγγελία ξεκίνησε  σχετικός έλεγχος.
Σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι μετά από συνεχή έγγραφα απεστάλη υπόμνημα στο οποίο γινότανε γνωστό μεταξύ άλλων ΄τι μετά την συνένωση των Δήμων Αριδαίας και Εξαπλατάνου ,υπέστη βλάβη το λογισμικό που βρισκόταν στον …ηλεκτρονικό υπολογιστή το 2011. Η ΔΕΥΑ δεν πραγματοποίησε οικονομικούς ελέγχους από ορκωτούς λογιστές από το 2006 έως το 2011, ενώ το λογιστήριο αδυνατούσε να εκτυπώσει θεωρημένα βιβλία.

14 σχόλια:

  1. Το καλο παιδι που λεγεται Παρουτογλου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκαλυψη απο παρουτογλου και κανονιδη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.. ΤΟ 12 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008 Κ ΕΚΕΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΩΤΟΝ ΜΠΙΝΟ.. ΣΑΜΑΝΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Κ ΑΝΑΛΥΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 12 ΕΠΙΣΗΜΑ Κ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΟ14? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΔΕΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ελεχθουν ολοι μεχρι τελος.. Και να πληρωσουν για α στραβα τους οι ανικανοι και ψευτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η διαφανεια τους ηταν υποκριτικη και συμφεροντολογικη....... Ψευτες και μικροι στις προκλησεις των καιρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γι αυτο ο κοσμος τους εστειλε στο καναβατσο. Τιμωρει και θα τιμωρει.... Παντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ ατιμουληδες συγκαλυπτες. Φαγατε κι εσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο δημαρχος σε ομιλια του, δεν ανεφερε για διαφανεια στη ΔΕΥΑ, για δημο και για λουτρα ελεγε(και δεν ηταν ψεμα). Ειπε μαλιστα οτι στη ΔΕΥΑ δεν καταφεραν να συμαζεψουν το μπαχαλο απο τους πρωην δημους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανοιξατε το λακο μονοι σας. Οποτε να πεσετε και μονοι σας μεσα...... Λαμογια της πολιτικης...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μας δουλεψαν οι αχρηστοι και οι ανικανοι της παρεας Πασιη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η διαφανεια εγινε μαυριλα. Ντροπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι ασφαλεις πληροφοριες του σαμαντη ειναι ανακριβεις .οι ελεγχοι ξεκινησαν απο τον κανονιδη για το 2006 και το 2007 το φθινοπωρο του 2012 και προυποθεση ηταν να πληρωθει εφαπαξ προς το ΣΟΛ το ποσο των 11.500 Ε για οφειλη της περιοδου 2004-2005.Για το 2008 και για την περιοδο 2009 μεχρι και το Α εξαμηνο του 2011 ηδη ειχαν οριστει ελεγκτες...Οσο για τη βλαβη στο λογισμικο δεν εγινε το 2011 αλλα πριν και αφορουσε το γειτονικο δημο.Παντως , Πετρο, οσο διαστημα ηταν προεδρος ο Κανονιδης η ΔΕΥΑ λειτουργησε συμφωνα με ο,τι προβλεπεται απο το νομο.Και ο τροπος που παρουσιαζεις τα πραγματα διακρινονται απο σκοπιμοτητα για δημιουργια λαθεμενων εντυπωσεων. Β.Κανονιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολοι τιμητες ειστε κυριοι της εξουσιας. Γι αυτο τα κανατε μπαχαλο. Μονο μηνιατικα βλεπατε. Τιποτα μα τιποτα αλλο. Τις ανικανοτητες σας τις πληρωνει ο λαος. Αχρηστοι...Της νεας δηθεν εποχης. Μονο για να κρυβετε πραγματα κατω απο το χαλι εισασταν ικανοι. Κατα τα αλλα εισασταν φροκαλα για 3.5 χρονια. Ενα ανεπαρκες και αχρηστο για το τοπο συμπλεγμα ντροπης εισασταν. Μονο λογια λογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)