Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Σημάδια αποσύνθεσης στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας



Ούτε τις τυπικές διαδικασίες δεν έχουν κουράγιο να κρατήσουν στον Δήμο Αλμωπίας
μέχρι την τελική αποχώρηση τους. Έτσι η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  είναι αμφίβολο αν γίνει λόγω απαρτίας. Και να γίνει όμως σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα θέματα δεν πρόκειται να περάσουν , γιατί θα καταψηφιστούν . Να θυμίσουμε ότι η θητεία της σημερινής διοίκησης του Δήμου λήγει την 31-8-2014.

10 σχόλια:

  1. Να πανε και να μη γυρισουν οι αχρηστοι και οι ανικανοι. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ,ΟΤΙΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και απόντες θα είναι από όλες τις παρατάξεις. Τα θέματα αυτά όμως έπρεπε να είχαν κλείσει προ πολλού. Δεν γνωρίζουν όμως ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν ότι οι υποθέσεις αυτές δεν κλείνουν τόσο εύκολα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να η ευκαιρία τις νέας διοίκησης να κλίση αυτα τα θέματα, σε 1,5μήνα θα ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΑΛΛΟ ΑΠΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ,ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ η ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΤΟΥ Δ.ΜΠΙΝΟΥ,ΚΕΤΕΚΙΔΗ,ΖΙΑΚΑ ΚΑΙ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ.ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ,ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας εξουσιασαν και μας εξουσιαζουν οι ανευθυνοι. Που ποτε δεν εχουν αποψη και γνωμη. Το μονο που ξερουν καλα ειναι το συμφερον τους. Οι μεντορες της πολιτικης διαφθορας του τοπου. Τα ξοανα του πολιτικου σωληνα ολων των παραταξεων που μονο καταστροφη ξερουν να σπερνουν..... Ουτε αποψη της γνωμης τους δεν εχουν. Να πανε σαν κυριοι και να ψηφισουν και οχι να απουσιασουν. Θα περιμενουμε για να δουμε το θρασος τους μεχρι που φθανει;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας ξεκαθαρίσουμε ότι Από ολους τους συνδυασμούς υπάρχουν δημ συμβουλοι που απουσιάζουν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. Θα ήταν καλό να γνωρίζει ο κόσμος τα ονόματα του.Υπάρχει τέτοια ενημέρωση? ποιοί είναι αυτοί που νομίζουν ότι το δημαρχείο είναι καφενές....και επίσης ποιές κυρώσεις μπορούν να επιβληθούν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το βραδυ θα τους ξερουμε και θα τους Φ Τ Υ Ν Ο Υ Μ Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοι οι κυριοι του καφενε θελουν βρεγμενη σανιδα για να καταλαβουν τι εστι βερυκοκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ των ΑΧΡΗΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)