Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Η ΑΑΓ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΠΣΜ)



Πρωταθλητές στην Θεσσαλονίκη με ΝΕΟΥΣ και ΠΑΙΔΕΣ



Στην ΕΠΣΜ (Θεσσαλονίκη) η ΑΑΓ συμμετέχει για 12η συνεχόμενη χρόνια με 8 ομάδες σ όλες τις κατηγορίες (προτζούνιορ , τζούνιορ, προπαίδες, παίδες και
Νέους) έχοντας αντιπάλους με υψηλό ποιοτικά επίπεδο, όπως ο Παοκ, Αρης, Ηρακλης, Απόλλων Καλαμαριάς , Αγροτικός Αστέρας, Μπέμπιδες , Μακεδονικός, Παύλος Μελάς, Αστέρας Αμπελοκήπων , Οδυσσέας Κορδελιού κλπ .
Στα συν είναι το γεγονός ότι τα πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης διαρκούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Μάιο. . Η ομάδα Παίδων με 26 αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος τερμάτισε πρωταθλήτρια στον όμιλο της.
Ενώ η Ομάδα των νέων που βγήκε επίσης πρωταθλήτρια ΕΠΣΜ, έδωσε 31 συνολικά αγώνες, εκπροσωπώντας την ΑΑΓ και τον Δήμο Πέλλας, επάξια στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας.



*****« 14ο τουρνουά ευ αγωνίζεσθαι »

Για πρώτη φορά η ΑΑΓ μετέφερε το παραδοσιακό τουρνουά που επί 13 χρόνια γινόταν στην πόλη των Γιαννιτσών έκτος δήμου και συγκεκριμένα στον Νομό Καβαλάς στα φανταστικά γήπεδα του Ακροποτάμου και του Οφρινίου. Ως έδρα επιλέχτηκε το «Alexandra camp» στην Τούζλα (Κάριανη) που είναι βουτηγμένο στο πράσινο και βρέχετε στην κυριολεξία από το κύμα.. Το τουρνουά στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία , αφού τόσο η Σκόντα Ξάνθης όσο και ο Άρης Θες/νικης που ήταν παρόν με τα τμήματα τους , έκαναν συγκεκριμένες επιλογές ιδιαίτερα από τους παίδες / προπαίδες μας και αφού μικροί μεγάλοι , δικοί μας όπως και φιλοξενούμενοι το ευχαριστήθηκαν απόλυτα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

*Η Ακαδημία ανοίγει ξανά τις πόρτες τις (πλην ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ) την Δευτέρα 1. Σεπτεμβρίου στις 6.00 μμ.
* Εγγραφές θα αρχίσουν να γίνονται στα βαγόνια από την Τετάρτη 20 Αυγούστου
2014 απογευματινές ώρες.
* Η ομάδα παίδων θα αρχίσει με την προετοιμασία επίσης την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 .
* Οι Νέοι να παρακολουθούν τις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ μας sto FB .

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)