Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

O κάμπος της Υδραίας καίγεται από την ανευθυνότητα και την ευθυνοφοβία






Ο Γιάννης Σηφάκης ζητά να γίνει άμεση συνάντηση Δ.Πασόη-Δ. Μπίνου-Γ. Σηφάκη με συμμετοχή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και του τοπικού συμβουλίου Αριδαίας-Υδραίας για άμεση λύση του προβλήματος με την κατασκευή του αναχώματος για την άρδευση των αγροκτημάτων Υδραίας- Αριδαίας

Η άμεση λύση υπάρχει  αρκεί να επικρατήσει η κοινή λογική και να πάψει η ανευθυνότητα και η ευθυνοφοβία
  Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας Δημήτρη Αβραάμ , με κατοίκους της Υδραίας, με τον μελετητή που αδειοδότησε το ανάχωμα καθώς και με εργολάβους για το φλέγον πρόβλημα του αναχώματος στον Αλμωπαίο για την άρδευση του αγροκτήματος κυρίως της Υδραίας αλλά και τμήματος του αγροκτήματος της Αριδαίας.
  Εκ μέρους των κατοίκων εκφράστηκε η αγανάκτηση τους για την ανευθυνότητα και την μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή του που έχει ήδη καταστρέψει παραγωγές και κινδυνεύει να καταστρέψει πολύ περισσότερες αν εξακολουθήσει λίγο ακόμη η κατάσταση να μένει ως έχει.
 Ο Γιάννης Σηφάκης αφού στηλίτευσε την ανεύθυνη στάση της δημοτικής αρχής για την μεγάλη καθυστέρηση και την ευθυνοφοβία της ακόμη και αυτή την κρίσιμη στιγμή για άμεση λύση προτείνει άμεση συνάντηση την Δευτέρα 14 Ιούλη των Δ. Πασόη-Δ. Μπίνου-Γ. Σηφάκη μαζί με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και του τοπικού συμβουλίου για την λήψη αποφάσεων στο κρίσιμο αυτό θέμα. Ο Γιάννης Σηφάκης θεωρεί ότι με την εμπειρία του στην διαχείριση έργων σε χείμαρρους και στην διαχείριση εργολάβων θα βοηθήσει αποφασιστικά στην εξεύρεση άμεσης λύσης.
     

6 σχόλια:

  1. Πολλα χρονια πισω...ειναι οι ανθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έχει κότσια ας το κλείσει ο Σηφακης με τα μηχανήματα που διαθέτει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τον ψαχνετε το Σηφακη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κυριος Σηφακης ειναι χρονους εμπρος... Οι αλλοι που ειναι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή έπρεπε ο Σηφάκης να πάει να βρει τον μελετητή που αδειοδότησε το φράγμα για να προκληθεί συνάντηση και μάλιστα με την αρμόδια υπηρεσία παρούσα που τόσο καιρό είναι απούσα και απλώς θεατής από μακριά και ας καίγονται άλλοι.
    Ο δήμαρχος που συνεργάστηκε με τον μελετητή δεν γνώριζε τι λύσεις υπάρχουν;
    Η τεχνιική υπηρεσία του δήμου δεν γνωρίζει τι λύσεις υπάρχουν;
    Τόσο καιρό γίνεται συζήτηση του απερχόμενου, του επόμενου, κάνουν εράνους και η τεχνική υπηρεσία του δήμου παρακολουθεί αδιάφορη το θέαμα.
    Εχει αδειοδότηση το φράγμα;
    Ναι ή όχι;
    Αν ναι από πότε;
    Υπάρχει έστω και ένα έγγραφο της τεχνικής υπηρεσίας για το φράγμα με λύση ή έστω αυτήν την στείρα άρνηση ότι τίποτα δεν γίνεται; Εγγραφο λέμε.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στειλτε τις αγιες και τους αγιους σε ψηφους του Πασοη να το κλεισουν το ποταμι για να ποτισει ο κοσμος. Διαφορετικα κρυψτε τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)