Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΑΛΜΩΠΌΣ-ΠΙΕΡΙΚΌΣ 1-1





ΘΕΤΙΚΟ και ικανοποιητικό ήταν το πρώτο τέστ για τον Αλμωπό με αντίπαλο τον Πιερικό , που αγωνίζεται στην Β΄Εθνική και έχει  υψηλούς στόχους. Παρά την μεγάλη ζέστη , το απόγευμα της Κυριακής οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά και πρόσφεραν καλό θέαμα .

Ο ι δύο προνητές Μπίλης του Αλμωπού και Καμπερίδης του Πιερικού χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της Πιερίας τελείωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στον Άγιο Αθανάσιο και επέστρεφε για την Κατερίνη .
Ο Αλμωπός ήταν πολύ κλαλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα . Η πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Πιερικού ήταν στο 5΄όταν μετά απόωραία προσπάθεια ο Παντελίδης θέλησε να κάνει το κάτι παραπάνω για να σιγουρέψει το σουτ , αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο 15΄’ηταν η σειρά του Πιερικού με τον Κόϊτς να απειλήσει , όταν το δυνατό σουτ από 40 μέττρα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραγιαννίδη. Στο 35΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντόϊκιτς έπιασε κεφαλιά αρκετά ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 38΄ο Ελευθεριάδης έπιασε ωραία κεφαλιά την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πιερικού Παπατολίκας.
Το σκορ άνοιξε με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου. Ο Βούλγαρος Βίκτωρ Αλεξάντροφ εκτέλεσε από δεξιά φάουλ , η μπάλλα πέρασε από πολλούς και κατέληξε στα δίχτυα του Πιερικού για να γίνει έτσι το 1-0 . Ακολούθησαν αρκετές φάσεις , ενώ στο β΄μέρος ο Πιερικός ξεκίνησε με 8 αλλαγές.
Αλλαγές όμως έκανε και ο Αλμωπός , που χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες. Στο 70. Μετά από ωραίο συνδυασμό , από κοντά με πλασσε ο Σερζιάν  Μουλτσάν  ισοφάρισε σε 1-1
Διαιτητής Θελόγου( Γεωργίου-Κύρρου) ΣΔ ΠΕΛΛΑΣ
ΑΛΜΩΠΌΣ
Καραγιαννίδης(89΄Παυριανίδης), Θ. Ελευθεριάδης, Λ. Ελευθεριάδης, Γ. Ελευθεριάδης, Μπογδάνης (57΄ Μιχαηλίδης) Αλεξάνδροφ (80΄Δεμίρης),
¨Κανωτίδης( 46΄Μητιτανίδης), Τσιτλακίδης( 80΄Ορτζάνης)Τσαουσίδης (46΄Τσόλκας),Παντελίδης(46΄Κώνστας), Σαπουντζής (46΄Δέλλιος)
 Στο β΄έπαιξαν ακόμα και οι: Κουκλίδης, Θεοδωρίδης, και Φανιάδης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Παπατολίκας, Τάχος, Νικολίτσης, Ντόϊκιτς , Κοντσίδης, Παπαναγιώτου , Σπάσιτς, Ελεομάρ (κορυφαίος) ,Μανίκας, Κατσαμίτας, Κόϊτς
Στο β΄μέρος έπαιξαν :  Μαστρογιαννάκης, Πατσογιώργης, Καρατάσιος , Κρυστάλλης, Τζήνας, Κοντούλας , Μπουζούκης, Καρτσαπάς , Μπέκας , Παναγιωτίδης,





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)