Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Το ευρωπαϊκό τένις στην Αριδαία.





23-29 Αυγούστου το πρωτάθλημα  junior u 16


Μια μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι έτοιμη να διεξαχθεί στην Αριδαία . Πρόκειται για το  Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αντισφαίρισης  junior u16  με την επωνυμία  ARIDEA CUP, 23-29 Αυγούστου
Οι αγώνες πρόκειται να γίνουνστις εγκαταστάσεις του ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίς , στην Πιπεριά.
Ο πρόεδρος του Ομίλου  Αντισφαίρισης Αριδαίας  ( Ο.Α.Α.)  Πέτρος Τσαρκνιάς σε συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Τετάρτης Πλαισιομένος από την γενική γραμματέα Κλειώ Βλάχου και τον υπεύθυνο τύπου Γιώργο Πρίτσκα, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες .
Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές από την Ελλάδα και άλλες πολλές χώρες της Ευρώπης. Η συμμετοχή θεωρείται ότι είναι καλή ,όπως επίσης και το επίπεδο των αθλητών .
Είναι μεγάλη επιτυχία η ανάληψη μιας τέτοιας διοργάνωσης , αναλογικά με το μέγεθος του Ομίλου. Μέχρι σήμερα όλες οι διοργανώσεις.
Οι αθλητές συμμετέχουν με δικά τους έξοδα , ενώ  τα υπόλοιπα λειτουργικά έξοδα τα καλύπτει ο Σύλλογος  και με την ευγενική συνδρομή επαγγελματιών της περιοχής τους οποίους και ευχαριστούν .
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι , οι αθλητές έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν και την ευρύτερη περιοχή. Στόχος του Συλλόγου είναι να διαδοθεί ακόμα  περισσότερο το άθλημα της αντισφαίρισης.
Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλά ενεργά μέλη  , ενώ γίνονται και μαθήματα σε μικρούς και μεγάλους.
Υπενθύμισε την πρόταση του ομίλου προς τον Δήμο Αλμωπίας να του παραχωρηθεί η κλειστή αγορά , προκειμένου να διαμορφωθεί κατάλληλα ως προπονητικό κέντρο. Παράλληλα θα μπορούν να την χρησιμοποιούν ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων τα σχολεία, αλλά και διάφοροι φορείς. Ήδη υπάρχει μελέτη και το κόστος το αναλαμβάνει ο όμιλος.
Η επίσημη έναρξη των αγώνων γίνεται στις 18.30 της Κυριακής και περιλαμβάνει διάφορα χάπενιγκ. Κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στην τελετή έναρξης αλλά και να παρακολουθήσει τους αγώνες .
Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα έχει ως εξής:


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)