Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Στερνή γνώση




Από τον Σεπτέμβρη..........
θα καταλάβει ότι ο μόνος πιστός που θα του  (από)μείνει θα είμαι εγώ…

11 σχόλια:

  1. Αυτό έχει συμβεί πολύ προτού τις εκλογές .... απλά πριν τις εκλογές οι "συνεργάτες του" τον πλεύρισαν μήπως και ξαναβγούν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον φίλο έτσι ακριβώς έγινε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ...ΓΑΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟΥΣ[ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ],ΤΟ ΑΠΕΜΠΟΛΕΣΕ,ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το θεμα ειναι απλο.ολοι ,εμεις οι φτωχοι,προτιμησαμε εναν ΔΕΞΙΟ πλουσιο γαμβρο,παρα εναν βιοπαλαιστη,μονομισθο,εντιμο και με καταγωγη απο το λουτρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 3:07, προτρέχεις πολύ, ασε να δούμε και μετά κρίνουμε.Επίσης έχεις σκεφτεί μήπως ο κόσμος έκρινε και ψήφισε ψηφοδέλτιο στο σύνολό του; Μήπως οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν την διαφορά; Για πες μου τι εννοείς όταν λες οτι ο Πασόης κατάγεται "απο το Λουτράκι"; Οι Λουτρακιώτες έχουν κάτι παραπάνω; ποιό είναι το πλεονέκτημα;

      Διαγραφή
  5. ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΠΟΖΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΕΝΤΙΜΗ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΑΛΑΖΩΝΙΑ Η ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ 1 - 9 - 14 ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ 9 ΚΑΙ 5 Μ Μ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΕΙΩΣΗ ΣΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να κανω μια προβλεψη και σημιώστρ την: Ο νέος Δήμαρχος δε θα φύγει με εκλογές. Θα υποστεί έκπτωση. (Προσοχή δε λέω οτι θα παραιτηθεί. Έκπτωση.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κάποιος φίλος του blog18 Αυγούστου 2014 στις 11:41 π.μ.

    Αγαπητό blog "aridaia-gegonota.blogspot.gr", μηπως να μην δημοσιεύεις αναξιπορεπή μυνήματα; Ναι στην ελευθερία έκφρασης αλλά με ένα ελάχιστο όριο αξιοπρεπούς έκφρασης. Ας κρατησουμε κάποιο επίπεδο στην επικοινωνία μας. (προσοχή δεν εννοώ στα ορθογραφικά λάθη- τα προτιμώ απο τα Greekleech).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πασόης λυτρώθηκε με την ήττα. δεν ήταν δυνατόν να αντέξει ούτε ως τα Χριστούγεννα. Η ανεπάρκεια του δημιούργησε τόσες εκρεμότητες που θα έτρψγε ξύλο και από τους στγγενείς του. Ανακυρήσσεται ομόφωνα ως ο ανικανότερος δήμαρχος της Ευρώπης. Ο τίτλος αυτός του ανήκει. Δικαιωματικά. με την αξία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. " ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΘΕΙ. ΕΚΠΤΩΣΗ". ΦΙΛΕ ΤΩΝ 10.40 Μ.Μ. ΜΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ. ΚΡΑΤΗΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)