Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Επιμένει ο …ανώνυμος


Δήμος... μοντέλο ή  μπ.....ο;


Νοικοκύρεψαν τον...Δήμο

Σαμάνδη άρχισες να γλύφεις τον νέο συκοφαντώντας τον παλιό. Αίσχος. Ο Πασόης είναι ο καλύτερος δήμαρχος που περασε από την Μακεδονία. Χωρίς λεφτά νοικοκύρεψε τον δήμο και παραδίδει δήμο μοντέλο. Το ευχαριστώ του κόσμου το είδαμε. Αλλά εσύ, λουτρακιώτης να βγάζεις τόσο μίσος? Αίσχος και πάλι αίσχος.

4 σχόλια:

  1. Για ποιο νοικοκύρεμα μιλάς πρώην Δήμαρχε Πασόη ; Αν έκοβες κάτι από το νταβατζηλίκι με τους 3 -4 εργολάβους σου πιθανόν δεν θα είχαμε αυτό το χάλι με τα σκουπίδια και τα σκοτινά σοκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ?????ΜΟΝΟ????ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ!!!!!
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ....ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ
    ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ!!! ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΕΜΒΗ ΕΙΣΑΓΚΕΛΕΑΣ.Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως θα ονομάζατε τον άνδρα εκείνο που ενώ το σπίτι του βρωμάει από τα σκουπίδια, οι δρόμοι γύρω του είναι όλο λακκούβες, οι περισσότερες λάμπες στα δωμάτιά του είναι καμένες, τα παιδιά του δεν τον ακούν και τον ειρωνεύονται σε κάθε ευκαιρία, αλλά αυτός ντύνεται με φαινομενικά καθαρά ρούχα, φοράει κολόνια για να σκεπάσει τη μυρωδιά και βγαίνει στην πλατεία παριστάνοντας τον νοικοκύρη; Έχει δε το θράσος να το διαλαλεί και να το διατυμπανίζει. "Είμαι νοικοκύρης. Νοικοκύρεψα το σπίτι μου". Πετάει στην κουβέντα και κάτι εκατομμύρια ...ωσάν να είναι στραγάλια... για να μπερδέψει τους αφελείς... στρώνει και πάλι το μαλλί..(πρέπει να μοιάζω νοικοκύρης)..και για νοικοκυριό μιλάει ...ο γελοίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)