Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Για το καλό του τόπου



Χαμογέλα θείο Μήτσο.
Όταν σε περνούσα γενεές δεκατέσσερις το έκανα για το καλό του τόπου.
Για το καλό του τόπου ξανακατέβηκα μαζί σου. Για το καλό του τόπου ορκίζομαι μαζί σου. Για το καλό του τόπου πρέπει να μου δώσεις την αρχηγία του συνδυασμού   και να γίνω επιτέλους τσαρίνα Αικατερίνα  …..

4 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ Δ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΚΑΛΕΣΗ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δώσεις αρχηγία πρέπει να την έχεις. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να πιστεύει ότι ο Πασόης είναι αρχηγός. Έκανε τον αρχηγό. Μια χαρά έξυπηρέτησε τους γνωστούς ιντριγκαδόρους, εργολάβους και φίλιους μελετητές. Το πάρτυ ονομάστηκε νοικοκύρεμα και κράτησε τέσσερα χρόνια. Είναι ώρα τώρα να γίνει γνωστή η λίστα με τους συμμετέχοντες και φυσικά ο λογαριασμός. Για το νοικοκύρεμα φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ.......Ο ΧΟΙΔΗΣ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΝΑ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΜΟΝΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΟΙΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)