Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι περιφερεικοί της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη σύμβουλοι Πέλλας.


Π.Ζέρζης, Μ Καράμπελα, Θ. Θεοδωρίδης, Μ.Ζωγράφου, Β. Βασιλειάδης
Γ.Ανδρίτσος

















Ορκίστηκαν την Τετάρτη στην  έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής 








Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασ. Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου Τσιαντάκη, Μαρία Καράμπελα, Πέτρος Ζέρζης (συνδυασμός Α. Τζιτζικλωστα) και Γιάννης Ανδρίτσος  (συνδυασμός Γιάννη Ιωαννίδη) .

Τη βούληση του να λειτουργήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο ως "ένα ισχυρό και αποφασιστικό όργανο δημοκρατικής έκφρασης της κοινωνίας, ένα πεδίο δημιουργικής σύνθεσης ιδεών, με θετικές προτάσεις, με εποικοδομητική κριτική, με συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων", δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά την τελετή ορκωμοσίας, που έγινε στο προαύλιο της Περιφέρειας.
"Μαγικές λύσεις και έτοιμες συνταγές επιτυχίας ούτε υπήρχαν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ. Οι στόχοι κατακτώνται μόνο με δουλειά. Και οι καρποί της δουλειάς έρχονται πιο γρήγορα με τη συνεργασία", επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας στην ομιλία του.
Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Ανθιμος. Πολιτικό όρκο έδωσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Σάκης Χειμώνας, Λάζαρος Τόσκας), του ΚΚΕ (Γιάννης Ζιώγας, Θεόδωρος Ιγνατιάδης, Τιμοθέα Ρακιντζή), των Οικολόγων Πράσινων (Μιχάλης Τρεμόπουλος) και της ΑΝΤΑΡΣΙΑ (Θανάσης Αγαπητός).

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Ιορδάνης Τζαμτζής (Ν.Δ), Γιάννης Αμανατίδης (ΣΥΡΙΖΑ), Γαβριήλ Αβραμίδης (Ανεξάρτητοι Ελληνες), Θεοδόσης Κωνσταντινίδης (ΚΚΕ), ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κ.α.
Στη διάρκεια της τελετής δεν υπήρξε ανταλλαγή συνθημάτων ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και μέλη αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων, όπως λίγο πριν την έναρξη.

1 σχόλιο:

  1. Εμεις και εμεις ....και στην ακρη μονος .........ο μ χατζηπετρης !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)