Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ηχηρές μεταγραφές, χαμηλοί τόνοι



Στέλιος  Καλαιτζής





 Ξεκίνησε την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης !




    Με μεθοδικότητα, προγραμματισμό και χαμηλούς τόνους η διοίκηση του προέδρου της ομάδας Γιάννη Θεοδωρίδη ξεκίνησε το χτίσιμο του Απόλλωνα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 15 μετά την επιστροφή της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Με νέο προπονητή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή αλλά και προπονητή του, όταν αγωνιζόταν η ομάδα στη Δ΄ Εθνική, Στέλιο Καλαιτζή ξεκίνησε την προετοιμασία του την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο βοηθητικό και Δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης.
     Στον τομέα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν στην άνοδο της στην Α1 κατηγορία, γεγονός που επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ποδοσφαιριστές όπως ο Σκαπέρδας, Χαντούρης, Καρακούτσης, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Σ. Παπαδόπουλος Γ., Τσιρακίδης, Ιωαννίδης, Λάσκα, Ευθυμιάδης, παρέμειναν στην ομάδα, όπως φυσικά και οι νεότεροι αυτών ποδοσφαιριστές.
    Με την ίδια φιλοσοφία, της ενίσχυσης δηλαδή με νέους αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές, εκεί όπου έχει πραγματικά ανάγκη η ομάδα και όχι με κινήσεις εντυπωσιασμού, προχώρησε και στις μεταγραφές του ο Απόλλωνας που μέχρι στιγμής αριθμούν τις 10 !
Α. Βοτάρης
     Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία ιδιαίτερα για τα ερασιτεχνικά δεδομένα της Ε.Π.Σ. Πέλλας θεωρείται η απόκτηση του 30 χρονου μεσοαμυντικού Μπρέγου Γιώργου από τα Λευκάδια, Κρυαβρυσιώτη στην καταγωγή, με πολλές συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες.
     Ίδιας εμβέλειας μεταγραφή αποτελεί σίγουρα η απόκτηση από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων του 38 χρονου Κρυαβρυσιώτη μεσοαμυντικού Άγγελου Βοτάρη, όνομα σημαία για τον Απόλλωνα, ιδιαίτερα από την εποχή της συμμετοχής της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.
    Εξίσου πολύ σημαντική μεταγραφή είναι η απόκτηση του 29 χρονου Κρυαβρυσιώτη μέσου Βοτάρη Δημήτρη ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Δόξα Εξαπλατάνου,
     Σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση την νέα ποδοσφαρική χρονιά, η απόκτηση του 27 χρονου επιθετικού Γιώργου Κίτσα από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1ου σκόρερ πέρυσι στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Ημαθείας με 56 (!!!) τέρματα. Ο Αλεξανδρινός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί και την περίοδο 2007-08 στην Δ΄ Εθνική με τα χρώματα του Απόλλωνα, στο ξεκίνημα τότε της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Δ.Βοτάρης
   Παίκτης του Απόλλωνα θα είναι για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Κίτσας Παναγιώτης, αδερφός του Γιώργου απόκτημα και αυτός από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, με μεγάλη εμπειρία και από εθνικές κατηγορίες. Είχε αγωνιστεί και αυτός την περίοδο 2007 – 08 στον Απόλλωνα.
    Ένα ακόμα αποκτήματα αποτελεί ο 28 χρονος μεσοαμυντικός Πήχας Φερδινάνδος, Κρυαβρυσιώτης στην καταγωγή, από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου Ημαθίας ο οποίος αναμένετε να βοηθήσει τα μέγιστα, επιστρέφοντας και αυτός σε γνωστά λημέρια, αφού και κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Απόλλωνα στην Δ΄ Εθνική.
    Επίσης έχει αποκτηθεί ο Κρυαβρυσιώτης 23χρονος μεσοαμυντικός Σπύρος Φανιάδης με μεγάλη συμβολή κατά την περυσινή χρονιά στην άνοδο του Ηρακλή Άσπρου.
     Τέλος έχουν αποκτηθεί ο 16χρονος μέσος, αξιόλογο ταλέντο, Λαγομάτης Γρηγόρης από τον Αετό Ακρολίμνης, όπως και ένας ακόμη 16 χρονος επιθετικός, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Παίκτης του Απόλλωνα είναι επίσης ο 17χρονος Κρυαβρυσιώτης τερματοφύλακας Νάτσας Μιχάλης από τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας.
    Οι άνθρωποι του Απόλλωνα κρατώντας χαμηλούς τόνους, μιλάνε για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά του Απόλλωνα, θέτοντας πρωταγωνιστικούς στόχους για την ομάδα, διεκδικώντας όλους τους τίτλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χτίζοντας ταυτόχρονα το νέο Απόλλωνα για τα επόμενα χρόνια. Επίσης μεγάλο στοίχημα είναι το αγκάλιασμα και πάλι της ομάδας από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κρύας Βρύσης, μιας ομάδας η οποία, είναι οργανωμένη πλέον σε νέες ποιο γερές βάσεις.
     Να σημειώσουμε ότι ήδη κυκλοφορούν τα ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ της ομάδας τα οποία τιμώνται στα 30 & 50 ευρώ και καλούνται οι φίλοι της ομάδας να τα προμηθευτούν στις προνομιακές αυτές τιμές, αφού αναμένετε να παρακολουθήσουν φέτος ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα αλλά κυρίως την ομάδα μας να πρωταγωνιστή !
Γ. Κίτσας
    Στις συζητήσεις με δύο τρεις μεγάλους χορηγούς βρίσκετε η διοίκηση του Απόλλωνα, για την προμήθεια όλου του ιματισμού και των υλικών, για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά
    Εντωμεταξύ καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν έχουν σταματήσει οι εργασίες βελτίωσης και ευπρεπισμού των εγκαταστάσεων του δημοτικού σταδίου, με πρωτοβουλία αλλά και οικονομικό κόστος για την ομάδα, μέσα στα πλαίσια του σχεδιασμού που υλοποιεί τα τελευταία δύο χρόνια για την αναβάθμιση των χώρων του δημοτικού σταδίου !
Π. Κίτσας
    Ήδη έχουν βαφτεί όλοι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι των αποδυτηρίων, διαμορφώθηκαν οι αίθουσες γυμναστηρίου, ιματισμού, πλυντηρίων και τεχνικού υλικού, και ξεχωριστών αποδυτηρίων για τις Ακαδημίες.
    Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και οι ελαιοχρωματισμοί στο κυλικείο και στα ταμεία του σταδίου, ενώ οι αγωνιστικοί χώροι, τόσο του σταδίου όσο και του βοηθητικού γηπέδου για μία ακόμη χρονιά συντηρούνται από τον ίδιο άνθρωπο τον Μαυρίδη Λάκη διατηρώντας τους σε πολύ κατάσταση.
Μπρέγου
Πήχας
   Παράλληλα με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προσπάθειες για την δημιουργία βοηθητικών γηπέδων για την Σχολή ποδοσφαίρου και την Ακαδημία του Απόλλωνα στην ανατολική πλευρά του δημοτικού σταδίου.
    Τέλος μέσα στον προγραμματισμό της διοίκησης είναι η αξιοποίηση των social media με την δημιουργία επίσημης σελίδας στον facebook  απ΄ όπου θα έχουν επίσημη ενημέρωση για τα δρώμενα και τις δραστηριότητες του συλλόγου, καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν, όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν νέα για τον Απόλλωνα, όπως φυσικά και με τα επίσημα δελτία τύπου που θα εκδίδει σε τακτά χρονιά διαστήματα!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)