Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Οι άντρες δεν κρύβονται πίσω από τους «προσωπικούς λόγους»



Παρά λίγο να σταματήσει να γυρίζει η γη. Να σταματήσει να λάμπει ο ήλιος. Να σταματήσει η ζωή στον πλανήτη. Αιτία; Η παραίτηση του Χρήστου Χουρσόγλου από την προεδρία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Ο κατά τα άλλα συμπαθής κ Χρήστος Χουρσόγλου , απέδειξε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα  , ότι είναι πιο εύκολο να πετάς την ασπίδα , από το να την κρατάς. Πριν προλάβει να καθίσει στην καρέκλα του προέδρου της ΔΕΥΑ την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια. Στη πιάτσα κυκλοφορούν πολλά σενάρια.
Δεν θα σταθούμε σε κανένα . Το μόνο και πραγματικό σενάριο είναι αυτό που λέει η κοινή και απλή λογική. ‘Όταν φεύγεις από κάπου οφείλεις να λες την αλήθεια και να μην κρύβεσαι πίσω από «προσωπικούς λόγους. Δηλ. τι μεσολάβησε μέσα σε λίγες μέρες;
Μέσα στο δημοτικό συμβούλιο , όπως διάβασα , ευχαριστούσε τον Δήμαρχο για την τιμή που του έκανε. Και μέσα σε λίγες μέρες αποχαιρέτησε την σημαία.
Είναι φυσικά δικαίωμα του αν θα πει ή όχι τους πραγματικούς λόγους. Ο απλός πολίτης απλά δεν κατανοεί αυτά τα τερτίπια.
 Αυτά προς το παρόν

Α.Α.Π

8 σχόλια:

  1. ΤΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΑ (ΕΥΡΩ)ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΠΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δύσκολο να στέλνεις στη σέντρα κομματικούς φίλους. Αν δεν το κάνεις κινδυνεύεις και εσύ να πας στη σέντρα. Έτσι Χρήστο? Οι φίλοι σου εξ' άλλου δεν σε ψήφισαν να γίνεις νερουλάς. Αρμοδιότητες δημάρχου προανήγγειλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ικανός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.
    Ο καιρός που η διοίκηση στο Δήμο ήταν εύκολη... Πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΠΑΙΞΕ.. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ..ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Α.Α.Π. νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι λίγο σκληρός και άδικος. Νομίζω ότι προς το παρόν τουλάχιστον ,πρέπει να σεβαστούμε τους "προσωπικούς λόγους" που επικαλείται ο κ. Χουρσόγλου. Σε τέτοια ζητήματα έχει το σθένος και μιλάει δημόσια.

    Π. Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΤΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ΄΄ ΝΩΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Η ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ..Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΚΟΣ...Σ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χρηστος που δεν ηξερε τιποτα στο δημο Εξαλατανου τωρα ξερει;;;; Καλο θα κανει στο τοπο ο κ. Χουρσογλου να παει σπιτι του. Γιατι εχει μαθει μονο να λεει ψεματα και να πουλαει ΑΝΘΩΠΟΥΣ... δικους του.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)