Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια στους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε «Πελλαίος»



 




Συγχαρητήρια στους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου  Καράτε «Πελλαίος» μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και τον Προπονητή Κίτσο Αντώνη για την επίδειξη που πραγματοποίησαν στη γιορτή του πράσινου μήλου, στο Αρσένι Πέλλας.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό την επίδειξη καράτε από τους αθλητές του Α.Σ. «ΠΕΛΛΑΙΟΣ» και τον προπονητή κ. Αντώνη Κίτσο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων στη γιορτή του πράσινου μήλου,  που πραγματοποιήθηκε στο Αρσένι Πέλλας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Ο Σύλλογος έχει φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο με επιτυχίες σε πολλά επίσημα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και πάντα σε συνεργασία με έναν από τους πιο δυνατούς κι επιτυχημένους Συλλόγους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τον Πανημαθιακό, με προπονητή τον κ. Νίκο Πανετσίδη (Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής Διαιτησίας και Ευρωπαϊκό Διαιτητή Α΄, την προπονήτρια Ρένα Χασιώτου ( Βαλκανικό Διαιτητή Α’, προπονήτρια στο Μακροχώρι Ημαθίας) και τον Ανδρέα Πανετσίδη (Πρωταθλητή Ευρώπης και προπονητή στη Βέροια και στα Παλατίτσια, οι οποίοι συνεχάρησαν τον κ. Κίτσο για την άψογη δουλειά και τις τόσο καλές επιδόσεις τόσο των αθλητών του, άλλο τόσο και του ιδίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι προπονητές κ. Ξανθόπουλος Χρήστος (Προπονητής σε Πλατύ και Α/νδρεια),  κ. Γρηγορέλης  Απόστολος (προπονητής στην Μελίκη και Α/νδρεια,  ο Πρωταθλητής Ελλάδος του Πανημαθιακού Α.Σ. Καράτε και  μέλος της Εθνικής ομάδας Πάρις Κλέβαρ.
Κίτσος Αντώνης: Ευχαριστώ θερμά τον Δάσκαλό μου κ. Πανετσίδη Νίκο για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του σε κάθε  δραστηριότητα του Συλλόγου μας, τους συναδέλφους μου που με τίμησαν με την παρουσία τους,  τους γονείς των αθλητών μου,  που μου εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους και είναι πάντα δίπλα μου, στα 5 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας και τους αθλητές μου, που για άλλη μια φορά με έκαναν υπερήφανο.
Ευχαριστώ επίσης τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Αρσενίου «Μέγας Αλέξανδρος» για την άψογη συνεργασία και τους συγχαίρω για την τέλεια διοργάνωση,  τη Δήμαρχο  κ. Κ. Ιγνατιάδου, τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους της Σκύδρας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Πραγματικά όταν η παράδοση και ο πολιτισμός συνεργάζεται με τον αθλητισμό, υπάρχει ανάπτυξη και πρόοδος, ανεβάζοντας το επίπεδο της περιοχής, βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής και γενικά την τοπική κοινωνία.  Εύχομαι καλή συνεργασία κι επιτυχίες σε όλους μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)