Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη εκλογική μάχη με στόχο



ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα και στην ΠΕΛΛΑ
Ο συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη του σε Εδεσσαϊκή εφημερίδα μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις και τις υποψηφιότητες για τις βουλευτικές εκλογές στην ΠΕΛΛΑ

Δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ της Πέλλας είναι έτοιμος γα την εκλογική μάχη τονίζοντας ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν.
Ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ανοιχτός οργανισμός ή μήπως υπάρχουν όρια απάντησε: «Τα όρια εκφράζονται μέσα από τις πολιτικές και ιδεολογικές μας θέσεις. Όσοι τις αποδέχονται γίνονται μέλη. Άλλα όρια δεν υπάρχουν, οι πόρτες είναι ανοιχτές σε όλους. Από την άλλη πρέπει να καταλάβουμε ότι όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης στις σχέσεις των πολιτών με την ενεργό πολιτική. Αυτή τη σχέση καλούμαστε να αποκαταστήσουμε με έναν δυναμικό μηχανισμό στην Πέλλα που βρίσκεται καθημερινά στους δρόμους, που ακούει και συζητά με τους πολίτες, που παρεμβαίνει και αναδεικνύει κοινωνικά προβλήματα και προτάσεις για τις λύσεις τους και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της κοινωνίας μας».
Απαντώντας για την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα για τις εκλογές θύμισε ότι το καλοκαίρι αλλά και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας έκανε πολλές παρεμβάσεις ουσίας αναδεικνύοντας την ανάγκη αντίστασης στην πολιτική ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου στην Πέλλα ( υδροηλεκτρικά Άγρα και Εδεσσαίου, χιονοδρομικό Καϊμακτσαλάν), προτείνοντας λύσεις για την ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας κ.α., αναδεικνύοντας τις προγραμματικές θέσεις για την Πέλλα, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επιλογή των ατόμων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές. «Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη εκλογική μάχη με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι το πρώτο κόμμα και στην ΠΕΛΛΑ».
Σε ερώτηση για το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος είπε: « Τονίζω ότι οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα κριθούν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Σε αυτές τις διαδικασίες ο καθένας , μέλος ή φίλος του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί εφόσον το επιθυμεί να εκδηλώσει το συμμετοχικό του ενδιαφέρον. Σε ότι αφορά την προσωπική μου διάθεση, δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετέχω σ’ αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες».
Σε ερώτηση γιατί συστήνει στον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές η απάντηση του συντονιστή της Νομαρχιακής ήταν η παρακάτω : « Γιατί αυτοί που κυβερνούν πρέπει να φύγουν. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει ρεαλιστικές προτάσεις ανατροπής που μπορούν να οδηγήσουν την χώρα μπροστά. Η σκληρή διαπραγμάτευση για το κούρεμα του δημόσιου χρέους, η αποπληρωμή του υπολοίπου με ρήτρα ανάπτυξης, η άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η επανεκκίνηση της οικονομίας και η επανάκτηση της εργασίας είναι μερικές από αυτές τις πολιτικές. Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ δίνουμε δύναμη στην ελπίδα. Για μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωταγωνιστή τον Ελληνικό λαό». 
  


17 σχόλια:

  1. και εμεις Γιαννη οι δεξιοι τι θελαμε μαζι σου στις δημοτικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους αναγνωρίζεις ότι το ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές του Σηφάκη ήταν υπεροκομματικό, σε πλήρη αντίθεση με άλλα. Τότε σίγουρα θα έλεγες ήταν ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα λές γιατί υπεροκομματικό (!!), διάλεξε... Άλλο οι δημοτικές εκλογές ( που χρειάζονται τέτοια ψηφοδέλτια) και άλλο οι βουλευτικές που πρέπει να φύγουν αυτοί που μας κατέστρεψαν, με αυτούς δεν υπάρχει ούτε οι κοινωνία, ούτε οι Δήμοι. Ανατροπή τώρα!!

      Διαγραφή
    2. Φίλε ανατροπή κάνει ο Πρετεντέρης. ¨Οχι ο Σηφάκης. Αυτός κάνει καντάδες.

      Διαγραφή
  2. αρκει να μην υπαρχουν ξανθιες στο ψηφοδελτιο σηφακη/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη Σηφάκη με τις επιλογές σου στα δημοτικά και την πληρότητα που επέδειξε το ψηφοδέλτιο σου αποδεικνύεται ότι σε διακατέχει υπέρμετρος εγωισμός, ατομικισμός και τομαρισμός. Η διαδρομή σου στην πολιτική είναι καταγεγραμμένη. ΚΚΕ-ΣΥΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ όταν τα γκαλοπ έδιναν 17% και επιστροφή στο ΣΥΡΙΖΑ όταν τα γκάλοπ έδιναν ανάλογα. Τώρα που ο ρόλος σου τελείωσε στα δημοτικά και πέτυχες τον στόχο σου να μην επανεκλεγεό ο Πασόης θέλεις να ανακατέψεις τα πράγματα στις εθνικές για να κάνεις όσο κακό μπορείς στο ΣΥΡΙΖΑ. Η συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα κοστίσει πολύ εκλογικά στο κόμα που φαίνεται ότι ανήκεις την παρούσα χρονική συγκυρία και θα τρίβουν τα χέρια τους οι δεξιοί του νομού. Δεν κάνεις, άραξε στην παρέα με τα όργανα, πιες καμιά ρετσίνα παραπάνω και άσε τα πράγματα να κυλήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιους θεωρεις δεξιους .?? Τους ταχινοχαλβαδες της ν δ ??

      Διαγραφή
    2. Φίλε ο Σηφάκης ήταν πάντα συνεπής στην Αριστερά, μάλλον ξέρεις ότι με παρόντα τον Σηφάκη πάντα θάσαι στην απέξω, περαστικά... Δημοκρατικές διαδικασίες θα γίνουν, βάλε υποψηφιότητα. Και σιγά μην ήταν ο σκοπός να μην ξαναβγεί ο Πασόης, αυτός και μόνος του να ήταν πάλι θα έχανε αφού τα παράτησε όλα, που ζείς;

      Διαγραφή
  4. Ο πολιτικός καιροσκοπισμός τιμωρείται. Αν ήθελες να ήσουν υποψήφιος βουλευτής, άλλες κινήσεις θα έπρεπε να κάνεις μέχρι τώρα κ.Σηφάκη. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Αν τον περάσεις για τέτοιο, η τιμωρία θα είναι γνωστή, τόσο για σένα όσο και για τον ίδιο το Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι κι αλλιώς αν κατέβει απέναντι στη Τζάκρη... θα βλέπει την πλάτη της . .. κάτσε στα δημοτικά Γιάννη...μπορει να σε λυπηθεί ο Μπίνος και να σε βάλει υπεύθηνο στο εργοτάξιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιό γελοίος από σένα 4:13 γίνεται; φοβάσαι τον Σηφάκη στα βουλευτικά, περαστικά..

      Διαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ,ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ...ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΛΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ,ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σηφάκης με την σοβαρότητα του στο κόμμα και την πολύ καλή παρουσία του στις δημοτικές εκλογές έχει αποδείξει ότι είναι άξιος για βουλευτής Πέλλας, σας προκαλώ, πείτε κάποιον καλύτερο, κ. Σηφάκη κοίτα μπροστά, η ζήλεια και η κακεντρέχεια μην σε επηρεάζουν. Ανθρώπους σαν και σένα της παραγωγής και της πιάτσας που νάχουν αποδείξει πράγματα θέλουμε για βουλευτές που να ξέρουν τα προβλήματα και νάχουν προτάσεις και λόγο, όχι φλώρους και κουραφέξαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ...... ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ. Μη τα θέλει και ολα ο γαμπρος της Καρατζόβας! Ο αγωνιστής και οχι επισκέπτης του ΣΥΡΙΖΑ, ο γνώστης των προβλημάτων της περιοχής, ο ιδεολογος και οχι ο τυχοδιώκτης, ο σοβαρός και οχι γκόμενος ειναι μονο ο Σαββας. Σαββα ειναι η ώρα σου. Εσύ πρέπει να βγεις μπροστά. Ο Συφάκης με την αποτυχία στα δημοτικά, βοήθησε τη δεξιά να ξαναπαρει το δήμο. Είναι υπεύθυνος αυτός και μόνο αυτός που χαθηκε η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλμωπία. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. Έχουμε δικά μας παιδιά ικανα,με κεφι για δουλειά και αγάπη για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 11:10 θάθελα να μου πεις ποιούς θεωρείς ΞΕΝΟΥΣ. Αυτούς που είναι απο τα χωριά της Αλμωπίας και όχι απο την Αριδαία; Αυτούς που είναι απο την Πέλλα και όχι απο την Αλμωπία; Αυτούς που είναι απο την Κεντρική Μακεδονία; από την Βορεια Ελλάδα; απο την υπόλοιπη Ελλάδα; Έτσι για να καταλάβουμε και για εσένα απο που θεωρείς οτι είσαι και τι είσαι!!!!

      Διαγραφή
  9. 11:51 πές μας το αλλιώς : Είμαι από Έδεσσα και φοβάμαι πολύ τον Σηφάκη, με τον Λαμπρίδη θα την βγάλω χαλαρά, κάνε όρεξη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΙΑ???Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΖΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΞΕΝΟ!!!
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ,ΣΤΥΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ!!ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πω, πω βρε τι αγάπες είναι αυτές που έχουν τα συντρόφια μεταξύ τους; Σκέψου τι θα γίνει αν...χρειασθεί να μοιραστούν την πίτα της εξουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)