Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Την μια καλοί , την άλλη «απατεώνες» οι ΠΑΣΟΚΟΙ κατά τον Ι. Τζαμτζή



 


Την περασμένη Πέμπτη ο Ιορδάνης Τζαμτζής στο κέντρο των Καταρρακτών στην Έδεσσα λίγο έλειψε να σπάσει τα χέρια του , χειροκροτώντας τον ΠΑΣΟΚτσή  υφυπουργό Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Λίγες μέρες αργότερα ξεσπάθωσε κατά του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για  «απατεώνες» στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.  Οι δηλώσεις χαρακτηρίστηκαν ως «αθλιότητες» από την Χαριλάου Τρικούπη, που έστειλε παράλληλα το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιου είδους προσβολές όπως ακριβώς δεν ανέχθηκε και όσα έλεγε προ ημερών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Στο ΠΑΣΟΚ καλούν τώρα τη ΝΔ να πάρει θέση, αποδοκιμάζοντας ανοιχτά και δημόσια αυτού του είδους τη συμπεριφορά στελεχών της, κάτι που δεν έγινε πάντως στην περίπτωση του κ.Γεωργιάδη και που καθίσταται ακόμα πιο δύσκολο να γίνει όταν για τον ίδιο τον κ.Τζαμτζή λένε πως πριν απευθύνει τέτοιες κατηγορίες θα πρέπει να κοιτάξει τι γίνεται στο κόμμα του και να αφήσει τις ύβρεις και τη λασπολογία...
Όσο άλλωστε θέλει να διαχωρίσει τη θέση του το ΠΑΣΟΚ πηγαίνοντας προς τις κάλπες, άλλο τόσο θέλει και η ΝΔ…

3 σχόλια:

  1. Αμα δεν ταριαζανε ...δεν θα συμπεθεριαζανε !!! Ολοι το ιδιο πραγμα ειναι!!! Και οι τωρα ...και οι τσιριδες του αυριο . Στην ιδια σουπα βραζουν . Αλλου ειναι η λυση για την ΕΛΛΑΔΑ ....PETROOO !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)