Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ο Γιάννης Κετικίδης



ΔΗΛΩΣΕ …ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ

Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας , ορίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης με αναπληρωτή τον Χρήστο Γεωργίου. Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Γούδης (Αμερικάνος) με αναπληρωτή τον Χρήστο Δόντσο. Υπερ ψήφισαν 17(η παράταξη του Δημάρχου και ο Ανδρέας Κόγιος)  , ενώ λευκό ψήφισε η παράταξη του Δημήτρη Πασόη  και ο Γιάννης Σηφάκης. Δικαιολόγησαν την ψήφο τους όχι ως άρνηση στο  συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά στο γεγονός ότι χρειάζεται πρόσωπο το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά μόνο με την επιχείρηση και όχι με πολλά αντικείμενα. Ο ίδιος ο Γιάννης Κετικίδης τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους αλλά έκανε γνωστό ότι δεν κουράζεται και ότι είναι επιλογή του.
Δεν έλειψαν οι πολλές αντεγκλήσεις για την κακή οικονομική κατάσταση και το τα χρήματα που ζητά η διαχειριστική επιτροπή να επιστραφούν για το έργο ύδρευσης της Αριδαίας από την Σωσάνδρα , επειδή δεν τέθηκε σε λειτουργία, ύψους 1,5 εκ ευρώ.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος κατηγόρησε τον προκάτοχό του για αδιαφορία, ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει πολιτικές ευθύνες σε όσους και όσο αναλογούν .  
Έκανε γνωστό ότι υπάρχει δικαστική έρευνα η οποία αναμένεται να καταδείξει το μέγεθος των ευθυνών , να τις εξατομικεύσει και ενδεχομένως να ασκήσει ποινικές διώξεις. Ενώ οι οικονομικοί έλεγχοι πολύ πιθανό να αναδείξουν υπευθύνους και να καταλογίσουν πιθανές ζημιές που προκλήθηκαν σε φυσικά πρόσωπα. Αντιπαράθεση ξέσπασε και μεταξύ του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σίμου Σωτηριάδη με τον Χήστο Χουρσόγλου , ο οποίος δεν δέχτηκε τις νουθεσίες του να μην μπαινοβγαίνουν την ώρα των συνεδριάσεων γιατί όλα καταγράφονται και δεν δίνουν την καλύτερη εικόνα προς τα έξω.

3 σχόλια:

  1. .......Παμε για αλλα;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δουμε θα αναδειξει η θα συγκαλυψει ο νεος προεδρος;;;;;;ςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δουμε τι θα δουμε...Μετα απο δυο μηνες αχρηστιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)