Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Τιμωρίες ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας



Σε τιμωρίες ομάδων προχώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας λόγω παραβάσεων τους. Συγκεκριμένα


Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2015/16,  επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΟΣΥΚΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Α. ΛΟΥΚΑ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ Α. ΛΟΥΚΑ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΟΣΥΚΙΑΣ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2015/16,  επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
Η Επιτροπή επιλαμβάνεται της επιδίκασης της με αριθ. πρωτ. ΕΠΣΝΠ 951/9-12-2014 ένστασης πλαστοπροσωπείας του Α.Σ. ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, που στρέφεται κατά  ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ν. ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ, στον αγώνα της 7-12-2014, μεταξύ των ομάδων Ν. ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ.
Εξετάζονται προς τούτο τα παρακάτω έγγραφα:
1) Το με αριθ. πρωτ. ΕΠΣΝΠ 951/9-12-2014 υπόμνημα ένστασης του σωματείου ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ.
2) Το υπ’ αριθ. 5048/7-12-2014 Φ.Α. μεταξύ των ομάδων Ν. ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ.
Από την εξέταση των παραπάνω στοιχείων η Επιτροπή αποδέχεται την  ένσταση πλαστοπροσωπείας του Α.Σ. ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ κατά ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ν. ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ  και κατακυρώνει τον αγώνα της 7-12-2014, μεταξύ των ομάδων Ν. ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, υπέρ της ομάδας του σωματείου ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3), επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου Ν. ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ και αφαιρούνται πέντε (-5) βαθμοί από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος που μετέχει.
    Επίσης επιβάλει στο σωματείο Ν. ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ χρηματικό πρόστιμο 100 Ε και
διατάσει την επιστροφή του παραβόλου των 100 Ε στο σωματείο ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ.
Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εγγεγραμμένος εκπρόσωπος του σωματείου ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ κ. ΚΡΗΤΙΔΗΣ Χ., για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 7-12-2014, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ-ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εγγεγραμμένος εκπρόσωπος του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 6-12-2014, μεταξύ των ομάδων Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
Επιβάλει ποινή έγγραφης επίπληξης στον εγγεγραμμένο εκπρόσωπο του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ κ. ΜΑΒΙΔΗ Ι., για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 29-11-2014, μεταξύ των ομάδων Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)