Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Δεν βγαίνουν τα κουκιά



Όσο και να μετράει ο βουλευτής του νομού μας Ιορδάνης Τζαμτζής , το αποτέλεσμα είναι το ίδιο για την εκλογή προέδρου

160 «ναι» στον Σταύρο Δήμα και 135 «παρών». Θεωρείται έκπληξη η περίπτωση του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Μελά, που ψήφισε «παρών» ενώ είχε προαναγγείλει να ψηφίσει Σταύρο Δήμα.
Επίσης 2 βουλευτές, οοΜπούκουρας και Αλεξόπουλος της Χρυσής Αυγής που ήταν πιθανόν να ψήφιζαν Δημα, απουσίαζαν από την ψηφοφορία.
Το «160» πάντως, είναι κάτω από τις προσδοκίες της κυβέρνησης…




Πως ψήφισαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές


Πέντε θετικές ψήφους απέσπασε από τους ανεξάρτητους βουλευτές η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, κατά την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρία της Δημοκρατίας στη Βουλή.

Δεκαπέντε εξ αυτών ψήφισαν «παρών», ενώ τέσσερις απουσίαζαν.

Συγκεκριμένα, υπέρ του κ. Δήμα ψήφισαν οι κ.κ. Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Γιώργος Νταβρής, Χρήστος Αηδόνης και η κ. Κατερίνα Μάρκου.

«Παρών» ψήφισαν οι κ.κ. Βύρων Πολύδωρας, Βασίλης Οικονόμου, Πέτρος Τατσόπουλος, Μίμης Ανδρουλάκης, Βασίλης Καπερνάρος, Οδυσσέας Βουδούρης, Θεόδωρος Παραστατίδης, Πάρις Μουτσινάς, Ιωάννης Μελάς, Θωμάς Κουράκος, Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκος Μπόλαρης και οι κυρίες Μίκα Ιατρίδη, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Ραχήλ Μακρή

Απόντες ήταν οι κ.κ. Γιώργος Κασαπίδης, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, Ευστάθιος Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ψηφοφορία, ο κ. Παναγιώτης Μελάς απάντησε ότι δεν θα τηρήσει την ίδια στάση στις ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν.

«Είχα δηλώσει ότι είμαι 60% Σταύρος Δήμας και 40% παρών. Σήμερα εξέφρασα το 40%», δήλωσε ο κ. Μελάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)