Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η μάχη των "σκουπιδιών" στη Μακεδονία προκαλεί αναταράξεις στο γαλάζιο στρατόπεδο




Νέες φουρτούνες για τη Διοικούσα της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη


Η ιστορία έχει πολύ ζουμί :
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές για τη διοίκηση του ΦΟΔΣΑ, τόσο αυξάνεται η ένταση στο παρασκήνιο. Το περίεργο αυτή η φορά είναι πως σε αντίθεση με άλλες εκλογικές αναμετρήσεις, η διαμάχη δεν είναι κομματική, αλλά εσωκομαμτική και δη νεοδημοκρατική. Ο νυν Πρόεδρος του Φορέα, Μιχάλης Γεράνης είναι και πάλι υποψήφιος. Η θητεία του πέρασε χωρίς πολλές εντάσεις, προβλήματα του Φορέα που χρόνιζαν λύθηκαν και από φίλους και αντιπάλους, η θητεία Γεράνη χαρακτηρίζεται ως μια πετυχημένη θητεία.
Εκεί που όλα έδειχαν πως οι εκλογές θα ήταν ήσυχες,καθώς ο Γεράνης φρόντισε να καλλιεργήσει ένα υπερ κομματικό προφίλ και να μην προκύψουν ανθυποψήφιοι από άλλες κομματικές παρατάξεις, μερικά καλόπαιδα της ΝΔ από...διάφορα γεωγραφικά διαμμερίσματα της Ελλάδας, αποφάσισαν να ενδιαφερθούν για τα του ΦΟΔΣΑ. Ξεσήκωσαν λοιπον κάποιους φερέλπιδες πολιτικούς και προσπαθούν να δημιουργήσουν αντίπαλο ψηφοδέλτιο.
Το μπαλάκι πέφτει και πάλι στη Διοικούσα η οποία καλείται να ηρεμήσει τα πνεύματα, σε μια ιστορία η οποία έχει πολύ ζουμί από πίσω της.

Για να δούμε, θα τα καταφέρει αυτή τη φορά ?

Ο απρόσιτος
δημοσιευτηκε στο  taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)