Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Την αδικεί το αποτέλεσμα



     

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ1-1



Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με το Καμπανιακό το τελικό αποτέλεσμα 1-1 που ήταν και η πρώτη  ισοπαλία των γηπεδούχων στην έδρα τους.
Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με τον Καμπανιακό αρχικά να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι να πιέζει ψηλά την Αναγέννηση , όλα αυτά μέχρι  το γκολ μετά το 0-1 οι παίκτες των Γιαννιτσών ανέβασαν την απόδοση τους πίεσαν έτρεξαν πολύ και προσπάθησαν για την ισοφάριση  χωρίς όμως αποτέλεσμα μια που οι φιλοξενούμενοι αρκετά σκληρά με την ανοχή της διαιτησίας που δέχτηκε τον τρόπο του παιχνιδιού τους  κράτησαν  το σκορ.
Στο Β’ ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε μόνο στο γήπεδο αυτή της Αναγέννησης που είχε την κατοχή τον έλεγχο πίεσε για το γκολ και τη νίκη.
Την ισοφάριση την πέτυχε λίγο πριν το φινάλε ενώ έχασε 2 κλασικές ευκαιρίες  στις καθυστερήσεις, για  να πάρει τη νίκη . Η Αναγέννηση  έχει  και το δικαίωμα να φωνάζει για την διαιτησία και για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε σε καθαρό  χέρι απόκρουση αμυντικού.
Το τελικό 1-1 σίγουρα αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Καμπανιακό ενώ αφήνει το αίσθημα της αδικίας για το σκορ στους γηπεδούχους που δικαιούταν το τρίποντο.

ΦΑΣΕΙΣ –ΓΚΟΛ:
Στο 16’ κεφαλιά  του Χατζόπουλου μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.
Στο 18’ ο Καπουσούζης μπήκε μέσα στην περιοχή τον έσπρωξε ο  Δουρμουσης έπεσε ο επιθετικός των Γιαννιτσών χωρίς να δοθεί το πέναλτι.
Στην επόμενη φάση ο Κουντουράς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 μετά από πάσα του υψηλού.
Στο 28’  όμορφη ενέργεια από τον Καπουσούζη που μπήκε στην περιοχή πάσαρε στον Σάρρο το σουτ του μέσα από την μικρή περιοχή έφυγε σύριζα άουτ.
Στο 52’ κεφαλιά Κιόρτση  μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
Στο 68’ ακόμα ένα καθαρό πέναλτι δεν δίνει υπέρ των γηπεδούχων ο διαιτητής όταν από γέμισμα του Μωυσιάδη ο Παπαζης στην προσπάθεια του να διώξει θα σταματήσει καθαρά την μπάλα με το χέρι.
Στο 85’ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων  το σουτ του Χρήστου απέκρουσε ο Κατρατσέας.

Στο 86’ δυνατό σουτ του Σάρου κοντρολάρει σε πόδια αμυντικών και κόρνερ..
Στο 87’ σέντρα του Αγτσίδης  σύγχυση στην άμυνα του Καμπανιακού  ο Βασιλειάδης  γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο90+ σουτ του  Αγτσίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα χτύπησε  στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Καμπανιακού.
Στο επόμενο λεπτό  νέα μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους μόνος ο Μωυσιάδης απέναντι από τον Κηπουρό το τετ α τετ του δεν το τελείωσε σωστά σουτάροντας  άουτ.



Η διαιτησία του Κατή, Δημόπουλος (Φλώρινας) , Παπαδάκης (Ημαθίας)

Κίτρινες : Τρικαλινός,Χατζόπουλος, Αντωνιάδης, Σιδηρόπουλος,Δουρμούσης, Τζούρτζος,

Στο 60’ αποβλήθηκε ο Αντωνιάδης με  2η κίτρινη κάρτα..

.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κατρατσέας, Τζουρτζος(70’ Καραδήμος), Αγτσιδης, Ουζούνης(75’ Βασιλειάδης), Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Κιορτσης, Γκαρτσιος(89’ Κοροσιάδης), Καπουσουζης, Μπάρμπας, Μωυσιάδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κηπουρός,, Παπαζης, Τρικαλινός, Δουρμουσης, Ρακαβινας, Χατζόπουλος(55’ Πόμτσης), Υψηλός(88’ Τζεβελέκης) , Αντωνιάδης, Χρηστου, Κουντουράς(90’ Βαρότσης), Προβατίδης.



Γιώργος Χατζηχρήστος-www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)