Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Κρατούνται παράγοντας και ποδοσφαιριστής της Νίκη Βορεινού στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας






Στο αστυνομικό τμήμα Αριδαίας κρατούνται μέχρι αυτή την ώρα παράγοντας και ποδοσφαιριστής της Νίκης Βορεινού μετά από έγκληση που υπέβαλλε εναντίον τους ο διαιτητής του αγώνα της ομάδας τους στο Γαρέφι , Μιχάλης Καρυπίδης.
Μετά την κατάθεση που θα δώσουν αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι και η συνέχεια πιθανόν να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Πάντως είναι πολύ περίεργη η επιμονή και απόφαση του διαιτητή να υποβάλλει αμέσως έγκληση, ενώ μπορεί να το κάνει εντός τριμήνου. Και το λέμε αυτό , διότι και οι μέρες είναι τέτοιες  και οδεύουμε στις γιορτές. Βέβαια είναι δικαίωμά του .
Σύμφωνα με ουδέτερους παρατηρητές η διαιτησία του κ. Καρυπίδη στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν και η καλύτερη . Έχασε πλήρως τον έλεγχο, ενώ μπορούσε να διακόψει το παιχνίδι ,αλλά προτίμησε να καλέσει την αστυνομία και να υποβάλλει μηνύσεις.
Πάντως ,παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , αφήνουν πολλά υπονοούμενα  ενώ κάποιοι εκτιμούν ότι τέτοιες συμπεριφορές οδηγούν τις ομάδες σε αφανισμό. Τονίζουν μάλιστα ότι έχουν δημιουργηθεί και στο παρελθόν τέτοια παρατράγουδα  με τον συγκεκριμένο διαιτητή, για τον οποίο η αρμόδια επιτροπή οφείλει πλέον να προβληματιστεί.
Εν πάσει περιπτώσει τουλάχιστον τέτοιες μέρες καλό είναι να επικρατεί το πνεύμα των εορτών  και της συγχώρεσης.
Κανένα δικαστήριο δεν αποδίδει καλύτερη δικαιοσύνη από τις αμοιβαίες εξηγήσεις και την ειλικρινή και έμπρακτη μεταμέλεια. Τουλάχιστον τέτοιες μέρες. Είναι απαράδεκτο μετά τα παιχνίδια η κατάληξη  να είναι τα αστυνομικά τμήματα .

11 σχόλια:

  1. Ε….. καλά μαθητής του πατέρα του ο συγκεκριμένος διαιτητής ,δηλαδή της αρπάχτρας ??????? Άκου τι σου λέω ..Κωνσταντία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ φιλε 10:36 κατι ξέρεις και αφού άρχισες πες και σε εμάς να μάθουμε. τα αρπάζουν τα κοράκια; αόριστα και εγώ θα πώ ναι. αλλά συγκεκριμένα δεν ξέρω κάτι. εσύ μήπως έχεις συμβάλλει και ξέρεις; για πές μας για ποιόν αγώνα λές;.

      Διαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΙ ΠΕΡΕΜΕΝΕΤΕ΄;ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ;Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΛΙΔΙΑ.ΚΟΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΟΣ.ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΥΡΙΟΣ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ''''''ΚΥΡΙΟΣ'''''''ΚΥΡΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παντα για ολα σας φταινε οι διαιτητες σαν δεν ντεπομαστε λεω εγω που ολα τα νευρα σας τα βγαζετε στο γηπεδο κ στους διαιτητες ακομα πισω απο τα καρα εισαστε ποτε επιτελους θα μαθαιτε να ειστε σοβαροι.πολυ καλα εκανε το παλικαρι αντε γιατι το εχετε παραξηλωσει κ πρεπει καποτε να μπειτε στη θεση σας.μερες που ειναι ειναι κ για τπυς διαιτητες κ αυτους μανουλα τπυς εκανε οι συμπεριφορες σας ειναι εμετικες κ μονο με το νομο θα σημορφωθειτε καφροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε ασχετε .. ο κύριος αυτός έχει κάνει 7 δικαστήρια μέχρι τώρα και εκρεμεί ακόμη το δικαστήριο με ποδοσφαιριστές της κωνσταντίας πριν 3-4 χρόνια και ζητάει εν ψυχρώ χρήματα για να αποσύρει τις κατηγορίες..Αν δεν ξέρεις να μην μιλάς .. λυπάμαι τους κυρίους που πλεον μπλεξανε..

      Διαγραφή
  4. Δεν κανει για ποδοσφαιρο ο διαιτητης αυτος.
    ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχώς ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει προκαλέσει πάρα πολλές ομάδες από ολο το Νομό, με πολύ περίεργο τρόπο .Είναι απορίας άξιο, πως ενω αρκετοί διαιτητές αρκετα καλοί αξαφανίστηκαν, άλλοι υποβιβάστηκαν, άλλοι σταμάτητσαν, αυτός και παράπονα να μαζεύει και να συνεχίζουν να τον στηρίζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδια τι θα μπορει να κερδισει ο οποιοδηποτε διαιτητης του ερασητεχνηκου της επαρχιας μας;με20€ που περνει την εβδομαδα κ σας αναχωντε να βγαζετε ολα σας τα προβληματα πανω τους.δεν ειναι ο κακος η ο σπαθας μη μπερδευεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για όλα δεν φταίνε οι διαιτητές ... ο κάθε μπουχέσας πάει και βγάζει το άχτι του στο γήπεδο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στο επομενο παιχνιδι που θα σφυριξει θα τον πυροβολησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απάντηση στον 10.38 π.μ Οι κατηγορίες δεν μπορούν να αποσυρθούν .
    Π,Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)