Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Νέος προπονητής στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Αντώνης Σαπουντζής.




Ο Εδεσσαίος παλαίμαχος άσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη και ανέλαβε την ομάδα.


ο Σαπουντζής έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και για 3 χρόνια με την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη μια που ήταν υπεύθυνος τεχνικός των τμημάτων υποδομής και πολλά παιδιά της τωρινής ομάδας πέρασαν από τα χέρια του στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Η διοίκηση της Αναγέννησης ευχαριστεί την διοίκηση του εξαπλατάνου που δεν έφερε αντίρρηση στην μεταπήδηση του Σαπουντζή από την ομάδα τους σε αυτήν της Αναγέννησης.


ποιος είναι ο Αντώνης Σαπουντζής


Ο Αντώνης Σαπουντζής (γεν. 1971) είναι παλαίμαχος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, που τώρα εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρου.


Ο Αντώνης Σαπουντζής γεννήθηκε στην Έδεσσα στις 19 Νοεμβρίου 1971 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Έδεσσας.

Από εκεί μεταπήδησε αρχικά στον Εορδαϊκό κι έπειτα στον Εδεσσαϊκό, με τον οποίο το 1992 ανέβηκε στην Α΄ Εθνική. Μάλιστα, ήταν ο σκόρερ του χρυσού γκολ που έδωσε την άνοδο στην ομάδα του.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε διαδοχικά στον Άρη Θεσσαλονίκης και στον Πανιώνιο, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 1998 κι έπαιξε στο Κύπελλο Κυπελλούχων το 1998-99 φτάνοντας ως τα προημιτελικά.

Ακολούθως μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στον ΟΦΗ και στην Κέρκυρα. Τερμάτισε την πλούσια καριέρα του στον Ηρακλή Έδεσσας ως παίκτης-προπονητής. Από το καλοκαίρι του 2007 ανέλαβε το τιμόνι του Εδεσσαϊκού. στην συνέχεια πήγε στις ακαδημίες της Αναγέννησης Γιαννιτσών όπου έμεινε 3 χρόνια, πέρασε από Ελπίδα Έδεσσας και Εξαπλάτανο όπου ήταν προπονητής μέχρι χθες.

Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων και μια φορά με την Εθνική Ανδρών.

Γιώργος Χατζηχρήστος-www.matiespellas.gr



1 σχόλιο:

(3)