Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Χρυσούλα Τζεχελίδου Η Συζήτηση γίνεται με πολιτικά επιχειρήματα…


ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ


Φίλες και φίλοι,
Από την καθημερινή μου επαφή με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από τις συζητήσεις μαζί τους και, κυρίως, ορμώμενη από την ειρωνική αντιμετώπιση κάποιων, οι οποίοι χωρίς πολιτικά επιχειρήματα μού αντιγύρισαν τη φράση «Με τον ¨Γιωργάκη¨ βρήκες να πας; Αυτός μάς έλεγε ότι Λεφτά υπάρχουν…»
Τους λέω ΝΑΙ, πάω με τον Γιώργο, διότι:
• είναι ο άνθρωπος που λοιδορήθηκε, υβρίστηκε, συκοφαντήθηκε και δέχτηκε τόνους λάσπης από τους πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι έχτισαν τον πολιτικό τους αντίλογο πάνω στη φράση «Λεφτά υπάρχουν…», παραλείποντας, σκόπιμα, και λαϊκίζοντας χυδαία ολόκληρη την πρόταση, που έχει ως εξής: “ Λεφτά υπάρχουν, αν τα διεκδικήσεις, αν προσελκύσεις επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος, αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, ώστε να αβγατίσουν και να δημιουργήσουν νέο πλούτο. Αλλά αυτά θέλουν σχέδιο  και θέλουν σχέδιο που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όχι το συμφέρον των κομματικών παραγόντων, των «ημετέρων» και των ισχυρών της χώρας μας”.
Τους λέω ΝΑΙ, πάω με τον Γιώργο, διότι:
• αυτόν που αποκαλούν στην Ελλάδα ¨Γιωργάκη¨, υπονοώντας ότι δεν είναι ικανός πολιτικός, ότι είναι «λίγος», όπως πολλοί λένε,  οι ξένοι πολιτικοί παρατηρητές τον έχουν στους εκατό πιο σημαντικούς πολιτικούς του κόσμου, εκλέγεται εδώ και χρόνια Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και προσκαλείται στα πλέον σημαντικά διεθνή think tanks. Αλλά, φυσικά, οι ξένοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται…, ενώ έχει μεγάλη βαρύτητα η γνώμη του Καμμένου, του Άδωνι, της Βούλτεψη, της Μιμής και φυσικά του Λαζόπουλου…
Τους λέω ΝΑΙ, πάω με τον Γιώργο, διότι:
• Πήρε ένα μαχαίρι και αποφάσισε να κόψει τους δεσμούς του συστήματος και του κράτους με ένα αμαρτωλό και φαύλο παρελθόν..
• Αρνήθηκε να τροφοδοτήσει με δημόσιο χρήμα τα υπερχρεωμένα και δανειοβίωτα ελληνικά Μ.Μ.Ε.
• Πήγε στην Ευρώπη και τους είπε ότι το Πρόβλημα δεν είναι Ελληνικό αλλά οικονομικά συστημικό, που θα επηρεάσει όλη την Ευρώπη, διότι οι διεθνείς κερδοσκόποι κερδοσκοπούν με το πρόβλημα μιας χώρας (έτσι ακολούθησαν η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Κύπρος, για να βγει αληθινός). 
• Πήγε στην Ευρώπη και τους είπε να φορολογηθούν οι τράπεζες και όχι μόνο οι καταθέτες! Αλλά οι Ευρωπαίοι έκαναν πως δεν το άκουσαν…
•Πήγε στην Ευρώπη και είπε να γίνει ένα Ευρωομόλογο, για να προστατευθούν οι χώρες του νότου από τις αγορές των διεθνών τοκογλύφων..
• Σεβόμενος την Κρίση του Ελληνικού λαού και βαθιά δημοκρατικός, πρότεινε το Δημοψήφισμα για την αποδοχή του Προγράμματος Προσαρμογής ως τον μοναδικό δρόμο οικονομικής σωτηρίας από τη χρεοκοπία. Τότε έπεσαν όλοι να τον φάνε… Σήμερα, όλο και πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για δημοψήφισμα…
•Είπε στους Έλληνες τραπεζίτες ότι από τα 32 δις που θα τους δανείσει το κράτος για την αναχρηματοδότηση των τραπεζών αυτές θα πρέπει να δώσουν στο κράτος μετοχές με δικαίωμα ψήφου, πράγμα που το απέφευγαν, καθώς θα έχαναν τον έλεγχο και το ανεξέλεγκτο φαγοπότι εις βάρος του ελληνικού λαού!!
•Είχε το θάρρος και τον ¨τσαμπουκά¨ (που χαρακτηρίζουν έναν Έλληνα ηγέτη, για να είναι ¨Πολύς και όχι Λίγος¨…) να διαγράψει τον Άκη Τσοχατζόπουλο από το ΠΑΣΟΚ πολλά χρόνια πριν βγουν στη φόρα οι βρωμιές του. Είχε το θάρρος και τον ¨τσαμπουκά¨ να διαγράψει τον Σημίτη, που υπογείως δούλευε χρόνια ολόκληρα υπονομεύοντας τον Ανδρέα και έπειτα τον Γιώργο, προκειμένου να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ. Ό,τι αυτός δεν κατάφερε το ανέλαβαν άξια οι εντολοδόχοι του…, βλέπε Βενιζέλος! ( 58,Ελιά, ΔΗΠΑΡ και, επειδή αυτά δεν ήταν και πολύ «πιασάρικα», ας κρατήσουμε το ΠΑΣΟΚ που είναι σταθερή αξία..)
Τους λέω ΝΑΙ, πάω με τον Γιώργο, διότι στα δύο χρόνια που κυβέρνησε την Ελλάδα σήκωσε τα μανίκια, και  μέσα σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες και με λυσσαλέες αντιδράσεις από το μιντιακό, επιχειρηματικό και πολιτικό κατεστημένο κατάφερε να θεσπίσει νόμους ενάντια στη διαφθορά, στην παραοικονομία, στη φοροδιαφυγή, στη γραφειοκρατία, στο πελατειακό κράτος, όπως: Ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, η Άρση του Τραπεζικού Απορρήτου, η Διαύγεια, το OpenGov, η φορολόγηση των offshore, ο νόμος για το ξέπλυμα του Βρώμικου χρήματος, ο Καλλικράτης, η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, η ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων, η απογραφή των Δημοσίων Υπαλλήλων και, τέλος, ο πάρα πολύ σημαντικός νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας!!
                                                      
   Φίλοι μου, όποιος φωνάζει πιο δυνατά δεν σημαίνει ότι έχει και δίκιο…
   Η συζήτηση γίνεται με πολιτικά επιχειρήματα…
   Η συζήτηση γίνεται χωρίς κραυγές..
   Η συζήτηση γίνεται χωρίς προκαταλήψεις…

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!!! ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ!! Για μια Ελλάδα Αξιών, Δημιουργίας και Δικαιοσύνης!!
Τζεχελίδου Χρυσούλα
Υποψήφια Βουλευτής Ν. Πέλλας.

8 σχόλια:

  1. αχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχ
    .....να μην ξεχνας και τα χρεη στο ΠΑΣΟΚ που αφησε... γραφεια , κωπηλατικες για την σωστη εκγυμναση ενός συγχρονου γιαπη αμερικανου....α , και τον αγωγο που κατηργησε , το ξεπούλημα στο ΔΝΤ όταν ο ιδιος ο στρος καν του ελεγε μην μπαινεις και μαλιστα τον ξεφτιλισαν για τις συμβουλες του , τον παπακωνσταντινου και την λιστα λαγκαρντ , και ποσα αλλα...... ξεχνας ή κανεις πως ξεχνας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. esu vreikes pou na pas! ti tha kanei autos..o prasinofrouros kafetzis tis platanoplateias; einai se vatheia katathlipsei; i moipos vreike pou anoiki horis fanatismous.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλά πώς πρέπει να είναι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ? Σαν τον σημερινό? Που τον βλέπεις και φωνάζεις μαμααααά αυτός θα με φάειιιιι!! όλοι μιλούν για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και κανείς δεν λέει για τα χρέη της Ν.Δ. που είναι μεγαλύτερα. Γιατί άραγε??? Όσο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη δεν τον κατήργησε ο Παπανδρέου αλλά οι Βουλγαρία. Όσο για το Δ.Ν.Τ ήταν δυστυχώς επιταγή της Μέρκελ για να μην επιβαρυνθεί το βάρος της δανειοδότησης μας μόνο ο Γερμανός ή Γάλλος κτλ φορολογούμενος. Για την περιβόητη Λίστα Λαγκάρντ που τόσος ντόρος έγινε και γίνεται θα ήθελα να πώ ότι θεωρείτε τον Παπακωνσταντίνου τόοοσο Μπούφο ώστε να φέρει ο ίδιος του Νόμο για την φορολόγηση των εμβασμάτων στο εξωτερικό και τελικά να πιάσουν τις ξαδέρφες του και να σέρνεται ο ίδιος στο ειδικό δικαστήριο??? Το παραμυθάκι που ξέρει να το πουλάει πολύ καλά το MEGA και το ΑΝΤΕΝΑ δεν το πιστεύουμε πια..
    Παιδιά τα δώρα δεν τα φέρνει ο Άγιος Βασίλης...η μαμά και ο μπαμπάς τα βάζουν κάτω από το δένδρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον θα έπρεπε να ντρέπετε ο ΓΑΠ με το λεφτά υπάρχουν γιατί είναι χειρότερο να πουλάς ψεύτικες ελπίδες ..Τον άνθρωπο δεν τον ήθελε ούτε ο πατέρας του, είχε το 44% και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και τώρα με την παρέμβαση Αμερικής κατεβαίνει να κόψει απλά ψήφους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε αλλο τοπο και αλλο χρονο.....Βρισκεται ο γαπ και ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΦΟΥΜΑ ΦΟΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ....ΑΓΙΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)